MICROSOFT WINDOWS 11 PRO (PROMO SHKOLLA)
Duke blerë këtë produkt, do të merrni softuerin digjital për t'u shkarkuar me bashkëngjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, duke përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të saktë.
Licenca e përdorur dhe e braktisur nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)
Shumë gjuhë
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Nisma e kufizuar në kohë PROMO SCHOOL
Mbështetje 24/7 edhe në Whatsapp
Ri-përdorueshme në rast formatimi
Përditësime
Microsoft Windows 11 Pro – Sistemi operativ i evoluuar për punën moderne
Microsoft Windows 11 Pro paraqet evolucionin më të avancuar të sistemit operativ Microsoft, i projektuar për mjedise profesionale, korporative dhe për përdorues që dëshirojnë maksimumin nga siguria, produktiviteti dhe detyrat e shumta. Me një ndërfaqe tërësisht të rinovuar, funksione inteligjente dhe mjete të avancuara të menaxhimit, Windows 11 Pro është zgjidhja ideale për ata që punojnë në mjedise dinamike, vendore ose në re.
🧩 Karakteristikat kryesore të përfshira
Windows 11 Pro kombinon fuqinë e Windows 10 Pro me një përvojë të re të përdoruesit të lëngshme, moderne dhe produktive, e pasuruar me teknologji të menduara për të ardhmen e punës:
• Dizajn i rinovuar
Ndërfaqja më moderne, me skajet e rrumbullakët, menunë e startit të qendruar, animacionet e reja dhe një menaxhim më efikas i dritares përmes layout-it Snap.
• BitLocker
🛡️ Mbrojtja e të dhënave përmes kriptimit të të gjithë diskut, ideal për pajisje portative ose korporative.
• Desktopet virtualë të avancuara
Krijo mjedise pune të ndara për të organizuar aktivitete personale, profesionale, arsimore ose krijuese.
• Windows Sandbox
Nisje e sigurt e aplikacioneve në mjedise të izoluara të përkohshme, e përsosur për të testuar softuerët pa rrezik.
• Hyper-V
Virtualizimi i integruar për të krijuar dhe menaxhuar makinat virtuale drejtpërdrejt nga sistemi operativ.
• Qasja në distancë
Kontroll i plotë i PC-së nga çdo vend falë funksionalitetit të Desktopit në distancë.
• Windows Hello
Qasja biometrike me njohjen e fytyrës ose të shenjës së gishtit, për një login të shpejtë dhe të sigurtë.
• Microsoft Store i rinovuar
Qasja në një ekosistem të ri të aplikacioneve, duke përfshirë edhe mbështetjen për aplikacionet Android (në harduer të përputhshëm).
• Windows Terminal
Mjet i fuqizuar për zhvillues dhe sysadmin, me mbështetje për PowerShell, Azure CLI dhe bash.
⚙️ Kërkesat e sistemit
Windows 11 Pro prezanton kërkesa më moderne të harduerit për të garantuar performancën, sigurinë dhe përputhshmërinë afatgjatë:
• Procesori: 1 GHz ose më i shpejtë, me të paktën 2 bërthama në një procesor 64 bitësh të përputhshëm ose SoC
• RAM: minimumi 4 GB
• Hapësira në disk: të paktën 64 GB
• Firmware i sistemit: UEFI, i përputhshëm me Secure Boot
• TPM (Trusted Platform Module): versioni 2.0 është i detyrueshëm
• Karta grafike: e përputhshme me DirectX 12 ose më të lartë me driver WDDM 2.0
• Ekran: minimumi 720p, ekran prej 9” ose më i madh
🔧 Gjithmonë rekomandohet një SSD për performanca optimale.
💻 Pajtueshmëria
• ✅ Pajtueshme me të gjitha pajisjet Windows 11 Ready
• ✅ Mban mjediset domain, Azure AD dhe Active Directory
• 🔁 E përditësueshme nga Windows 10 Pro në pajisje të përputhshme
• ❌ Jo e përputhshme me sistemet 32-bitëshe
🍏 Pajtueshmëria me macOS
Windows 11 Pro nuk mund të instalohet natyrisht në pajisje macOS, por mund të përdoret efikasiteti përmes:
• Parallels Desktop (përfshirë mbështetjen për Mac me çipin Apple Silicon M1 dhe M2)
• VMware Fusion
• Boot Camp (vetëm për Mac Intel, jo e përputhshme me M1/M2)
💡 Këto zgjidhje u mundësojnë përdoruesve Mac të përdorin softuerë Windows profesional, menaxhuese korporative ose aplikacione specifike për mjedisin Microsoft.
🎯 Kujt i rekomandohet
• 🏢 Kompanive dhe profesionistëve që kërkojnë një platformë moderne, të sigurt dhe të përputhshme me mjedise të rrjeta komplekse
• 👨💻 Zhvilluesve dhe teknikëve IT që kanë nevojë për mjete të avancuara si Hyper-V, Terminal dhe mbështetje për virtualizim
• 📈 Menaxherëve dhe profesionistëve të lirë që dëshirojnë performanca të larta, detyra të shumta dhe sigurinë e të dhënave
• 🏫 Shkollave, institucioneve publike dhe studieve teknike që kërkojnë një sistem të azhurnuar, në përputhje me standardet aktuale të sigurisë
Windows 11 Pro është shumë më shumë se një sistem operativ: është një ekosistem i projektuar për punën e ardhshme, i aftë të ofrojë besueshmëri, mbrojtje dhe fleksibilitet të tillë në mjedise vendore si dhe në re. Një zgjedhje e fortë dhe profesionale për të përballuar çdo sfidë digjitale me elegancë dhe fuqi.
9 produkte të tjera në të njëjtën kategori:

MICROSOFT WINDOWS 11 NDRYSHEM

MICROSOFT WINDOWS 11 HOME

Windows 11 Pro N për Stacionin e...

Windows 11 Pro N

Windows 11 Pro për Workstation

MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL

Windows 11 Education N