Whatsapp

ZBRITJE -20% - përdor kodin SUNWEEK i vlefshëm pa urdhër minimal

00000000days
18181818hours
08080808min
55555555sec
Shporta (bosh) 0
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.
New product

MICROSOFT WINDOWS 11 PRO (PROMO SHKOLLA)

WS525PR_7
12,90 € Tax included

Duke blerë këtë produkt, do të merrni softuerin digjital për t'u shkarkuar me bashkëngjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, duke përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të saktë. 

Licenca e përdorur dhe e braktisur nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)

Green tick Shumë gjuhë

Green tick  Dorëzim Digjital i menjëhershëm

Green tick  Nisma e kufizuar në kohë PROMO SCHOOL

Green tick  Mbështetje 24/7 edhe në Whatsapp

Green tick  Ri-përdorueshme në rast formatimi

Green tick  Përditësime 

Çelësi i Produktit i vlefshëm për
  • 1 pajisje
  • 2 pajisje
  • 5 pajisje
  • 10 pajisje
  • 50 pajisje
  • 100 pajisje
I disponueshëm
Të tjera 389 njerëz po shikojnë këtë produkt

Microsoft Windows 11 Pro – Sistemi operativ i evoluuar për punën moderne

Microsoft Windows 11 Pro paraqet evolucionin më të avancuar të sistemit operativ Microsoft, i projektuar për mjedise profesionale, korporative dhe për përdorues që dëshirojnë maksimumin nga siguria, produktiviteti dhe detyrat e shumta. Me një ndërfaqe tërësisht të rinovuar, funksione inteligjente dhe mjete të avancuara të menaxhimit, Windows 11 Pro është zgjidhja ideale për ata që punojnë në mjedise dinamike, vendore ose në re.

🧩 Karakteristikat kryesore të përfshira

Windows 11 Pro kombinon fuqinë e Windows 10 Pro me një përvojë të re të përdoruesit të lëngshme, moderne dhe produktive, e pasuruar me teknologji të menduara për të ardhmen e punës:

Dizajn i rinovuar

Ndërfaqja më moderne, me skajet e rrumbullakët, menunë e startit të qendruar, animacionet e reja dhe një menaxhim më efikas i dritares përmes layout-it Snap.

BitLocker

🛡️ Mbrojtja e të dhënave përmes kriptimit të të gjithë diskut, ideal për pajisje portative ose korporative.

Desktopet virtualë të avancuara

Krijo mjedise pune të ndara për të organizuar aktivitete personale, profesionale, arsimore ose krijuese.

Windows Sandbox

Nisje e sigurt e aplikacioneve në mjedise të izoluara të përkohshme, e përsosur për të testuar softuerët pa rrezik.

Hyper-V

Virtualizimi i integruar për të krijuar dhe menaxhuar makinat virtuale drejtpërdrejt nga sistemi operativ.

Qasja në distancë

Kontroll i plotë i PC-së nga çdo vend falë funksionalitetit të Desktopit në distancë.

Windows Hello

Qasja biometrike me njohjen e fytyrës ose të shenjës së gishtit, për një login të shpejtë dhe të sigurtë.

Microsoft Store i rinovuar

Qasja në një ekosistem të ri të aplikacioneve, duke përfshirë edhe mbështetjen për aplikacionet Android (në harduer të përputhshëm).

Windows Terminal

Mjet i fuqizuar për zhvillues dhe sysadmin, me mbështetje për PowerShell, Azure CLI dhe bash.

⚙️ Kërkesat e sistemit

Windows 11 Pro prezanton kërkesa më moderne të harduerit për të garantuar performancën, sigurinë dhe përputhshmërinë afatgjatë:

Procesori: 1 GHz ose më i shpejtë, me të paktën 2 bërthama në një procesor 64 bitësh të përputhshëm ose SoC

RAM: minimumi 4 GB

Hapësira në disk: të paktën 64 GB

Firmware i sistemit: UEFI, i përputhshëm me Secure Boot

TPM (Trusted Platform Module): versioni 2.0 është i detyrueshëm

Karta grafike: e përputhshme me DirectX 12 ose më të lartë me driver WDDM 2.0

Ekran: minimumi 720p, ekran prej 9” ose më i madh

🔧 Gjithmonë rekomandohet një SSD për performanca optimale.

💻 Pajtueshmëria

✅ Pajtueshme me të gjitha pajisjet Windows 11 Ready

✅ Mban mjediset domain, Azure AD dhe Active Directory

🔁 E përditësueshme nga Windows 10 Pro në pajisje të përputhshme

Jo e përputhshme me sistemet 32-bitëshe

🍏 Pajtueshmëria me macOS

Windows 11 Pro nuk mund të instalohet natyrisht në pajisje macOS, por mund të përdoret efikasiteti përmes:

Parallels Desktop (përfshirë mbështetjen për Mac me çipin Apple Silicon M1 dhe M2)

VMware Fusion

Boot Camp (vetëm për Mac Intel, jo e përputhshme me M1/M2)

💡 Këto zgjidhje u mundësojnë përdoruesve Mac të përdorin softuerë Windows profesional, menaxhuese korporative ose aplikacione specifike për mjedisin Microsoft.

🎯 Kujt i rekomandohet

🏢 Kompanive dhe profesionistëve që kërkojnë një platformë moderne, të sigurt dhe të përputhshme me mjedise të rrjeta komplekse

👨‍💻 Zhvilluesve dhe teknikëve IT që kanë nevojë për mjete të avancuara si Hyper-V, Terminal dhe mbështetje për virtualizim

📈 Menaxherëve dhe profesionistëve të lirë që dëshirojnë performanca të larta, detyra të shumta dhe sigurinë e të dhënave

🏫 Shkollave, institucioneve publike dhe studieve teknike që kërkojnë një sistem të azhurnuar, në përputhje me standardet aktuale të sigurisë

Windows 11 Pro është shumë më shumë se një sistem operativ: është një ekosistem i projektuar për punën e ardhshme, i aftë të ofrojë besueshmëri, mbrojtje dhe fleksibilitet të tillë në mjedise vendore si dhe në re. Një zgjedhje e fortë dhe profesionale për të përballuar çdo sfidë digjitale me elegancë dhe fuqi.