Whatsapp

ZBRITJE -20% - përdor kodin SATWEEK i vlefshëm pa urdhër minimal

00000000days
13131313hours
02020202min
08080808sec
Shporta (bosh) 0
Windows 11 Edukimi N
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.

Windows 11 Education N

FM9M75
27,99 € Tax included

Dërgesa dorëzohet digjitalisht përmes postës elektronike brenda pak minutash nga marrja e pagesës, bëhet fjalë për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produkteve janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë afat skadimi, mund të rinstalohen në të njëjtin pajisje aktivizimi. Duke blerë këtë produkt do të marrësh softuerin digjital për të shkarkuar nga serverët tanë me të bashkangjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të saktë.

Licenca e përdorur dhe e braktisur nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)

Green tick  Licenca e vlefshme për 1 pajisje

Green tick Kompatibil me Windows

Green tick  Dorëzim Digjital i menjëhershëm

Green tick  Suport 24/7 edhe në Whatsapp

Green tick  Asnjë afat skadimi

Green tick  Ri-përdorshme në rast të formatimit

Green tick  Përditësime të vazhdueshme

I disponueshëm
Të tjera 64 njerëz po shikojnë këtë produkt

Windows 11 Education N ofron përmbajtje të ngjashme me versionin Pro. Windows 11 Education N është në dispozicion për të dhënë licenca të plota për nxënës dhe studentë.

Efikasitet dhe kompatibilitet më të madh për arsimin

Shumë rishikime të Windows 11 Education N e bëjnë mësimin një proces edhe më të thjeshtë. Kjo mundëson që të jetë në dispozicion për çdo student versioni i plotë i sistemit operativ dhe të rritë komoditetin e mësimnxënies. Në lidhje me licenca të tjera si llogaria për Office 365, është e lehtë të krijohen tabela, tekste dhe prezantime në mënyrë efikase.

Sa i përket pajisjeve teknike të shkollës, Windows 11 Education N nuk sjell ndryshime të mëdha. Nëse pajisjet e tua ishin tashmë të mjaftueshme për Windows 10, do të jenë ashtu edhe për versionin e ri. Në të njëjtën kohë, do të ketë edhe përditësime të mëtejshme afatgjata që do të përmirësojnë Windows 11 Education N. Prandaj, mund të presësh një optimizim të vazhdueshëm të Windows 11 për institucionet shkollore për ta bërë atë më të lehtë për t'u përdorur.

Kërkesat minimale

Procesori: të paktën 1 GHz me dy ose më shumë bërthama në një procesor 64-bitësh të përshtatshëm ose System-on-a-Chip (shiko listën e CPU të aprovuara);

RAM: të paktën 4 GB

Hapësira: të paktën 64 GB

Karta grafike: e përshtatshme me DirectX 12 ose versionin e pasardhës me drejtuesit WDDM 2.0

Ekran: definicion i lartë (720p) me një diagonale më të madhe se 9 inç, 8-bit për kanalin e ngjyrës.