Windows 11 Enterprise N
Dërgesa e dorëzuar digjitalisht përmes postës elektronike brenda disa minutash nga marrja e pagesës, bëhet fjalë për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produktit janë origjinalë dhe nuk kanë skadim, mund të rinstalohen në të njëjtin pajisje aktivizimi. Duke blerë këtë produkt do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverat tanë me të bashkangjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të saktë.
Licenca e përdorur dhe e lënë mënjanë nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)
Licenca e vlefshme për 1 pajisje
I përshtatshëm për Windows
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Mbështetje 24/7 edhe në Whatsapp
Asnjë skadim
I ri-përdorshëm në rast të formatimit
Përditësimet e përhershme
Windows 11 Enterprise N
Kur bëhet fjalë për produktivitet të madh në operacionet e përditshme, Windows 11 Enterprise N bëhet qasja më e mirë për një performancë unike. Më së shumti, siguria dhe optimizimi i punës në ekip sjellin një lehtësim të konsiderueshëm në administrimin e përditshëm. Nëse jeni duke kërkuar një version të fuqishëm të sistemit operativ për disa pajisje, Windows 11 Enterprise N bëhet një zgjedhje e mirë.
Designi modern dhe intuitiv i Windows 11 Enterprise N bën edhe më të lehtë të besohet në funksionet që dëshironi. Kjo do të thotë që mund të mbështeteni në një përvojë të re përdoruesi, e cila kontribuon në mënyrën më të mirë të mundshme për një funksionim eficient. Edhe struktura e lidhur bëhet një avantazh i rëndësishëm. Gjithashtu, Windows 11 Enterprise N ofron karakteristikat e mëposhtme:
Më shumë vëmendje për automatizimin
Bashkëpunimi i optimizuar i ekipeve dhe automatizimi i lidhur me të janë prioritetet kryesore të Windows 11 Enterprise N. Nëpërmjet desktopit apo shfletuesit të internetit, proceset e përsëritura mund të kryhen automatikisht për të kursyer kohë të rëndësishme.
Integrimi i optimizuar i konferencave
Video-konferencat luajnë një rol kyç në bashkëpunimin e optimizuar. Me Windows 11 Enterprise N, mikrofoni mund të aktivizohet ose çaktivizohet direkt nga shiriti i aplikacioneve. Kjo ofron një vlerë shtesë të vendosur, sidomos për aplikacionet komerciale.
Shtesa si ndihmësit për kapjen në ekran
Për të parë më shumë detaje në një ekran, Windows 11 Enterprise N ofron një sistem krejtësisht të ri. Me ndihmën e kapjes së integruar, layouti ruhet automatikisht në mënyrë që të mund të vazhdohet të punohet shpejt pa duhet të ruhet vazhdimisht.
Kërkesat minimale
Procesori: 1 GHz ose më i shpejtë, me 2 ose më shumë bërthama në një procesor të përputhshëm me 64 bit ose një sistem në çip (SoC)
RAM: 4 gigabajtë (GB)
Hapësira: 64 GB ose më shumë
Firmware i sistemit: UEFI, mbështetje Secure Boot
TPM: Trusted Platform Module (TPM) 2.0
Karta grafike: e përputhshme me DirectX 12 ose më të reja me drejtuesit WDDM 2.0
Ekran: 720p më i madh se 9 inç në diagonale, 8 bit për kanal ngjyrë
8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: