Windows 11 Pro për Workstation
Dërgesa e dorëzuar digjitalisht përmes postës elektronike brenda pak minutash nga marrja e pagesës, bëhet fjalë për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produkteve janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë afat skadimi, mund të rinstallohen në të njëjtin pajisje aktivizimi. Duke blerë këtë produkt do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverat tanë me bashkangjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të saktë.
Licenca e përdorur dhe e braktisur nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011.( shih )
Licenca e vlefshme për 1 pajisje
E përputhshme me Windows
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Mbështetje 24/7 edhe në Whatsapp
Asnjë afat kohor
Ri-përdorshme në rast të formatimit
Përditësime të përhershme
Windows më i fuqishëm ndonjëherë. Me Windows 11 Pro për stacione pune, mund të përshpejtoni ngarkesat më të rënda të punës me përpunim të avancuar, ndarje më të shpejtë të skedarëve dhe ruajtje të qëndrueshme të të dhënave.
Ideale për përdoruesit e avancuar dhe bizneset e vogla që përdorin aplikacione me përdorim intensiv të kompjuterit, Windows 11 Pro për Stacionet e Punës ofron një menaxhim të të dhënave më të shpejtë për gjeneratën e ardhshme të pajisjeve për PC.
Është projektuar për të përmbushur nevojat e stacioneve të punës më të fuqishme. Ja disa karakteristika të shquara të kësaj edicioni të sistemit operativ:
- Mbështetje për shumë CPU fizike.
- Menaxhimi efikas i sasive të mëdha të RAM-it.
- Modaliteti ReFS (Resilient File System) për menaxhimin e të dhënave.
- Performanca më e madhe me GPU të stacioneve të punës.
- Mbështetje për sisteme të mëdha të skedarëve.
- Siguri i fortë me Windows Defender.
- Aftësi e përmirësuar e rrjetit.
- Mjete të avancuara të menaxhimit të sistemit.
- Performanca e avancuar
- Mbrojtja e të dhënave në nivelin e serverit
- Gati për pajisje hardware të gjeneratës së re
- Shpejto ngarkesat e punës më të vështira
Kërkesat e sistemit
Procesor nga 1 GHZ ose më i lartë
Kujtesa 1 GB RAM për 32 bit; 2 GB për 64 bit
Hapësirë të paktën 20 GB i disponueshëm
Rezolucioni i ekranit 800×600 o më i lartë
Procesor grafik DirectX 9 me drajver WDDM
8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: