Windows 8 Pro (STICKERLAR)
Lisanslarımız, ödemenin alınmasının ardından 24/48 saat içinde gönderilir, tüm ürün anahtarları orijinaldir ve hiçbir son kullanma tarihi yoktur, aktivasyon cihazı üzerinde yeniden kurulabilirler. Bu ürünü satın alırken aynı zamanda Microsoft sunucularından indirilecek dijital yazılımı ve yazılımın aktivasyonu için Keycard'da eklenmiş ürün anahtarını alacaksınız, doğru bir kurulum için tüm talimatlar dahildir.
1 cihaz için geçerli lisans
Windows ile uyumlu
Resmi Sticker
Whatsapp üzerinden 24/7 destek
Son kullanma tarihi yok
Biçimlendirmede yeniden kullanılabilir
Sonsuz güncellemeler
"Windows 8 Pro" Ürün Bilgisi
Windows 8 Professional, Windows 7 Professional ve Windows 7 Ultimate'in halefidir. Küçük işletmeler ve profesyonel kullanıcılara yöneliktir. Windows 8 Pro'nun yeni arayüzü, klasik masaüstü deneyimini modern bir Dokunmatik Ekran deneyimine dönüştürür. Dahili programlar ve işlevler daha hızlı ve performanslıdır ve tüm sistem daha optimize edilmiştir, böylece bilgisayarınızın keyifli bir kullanımını sağlar.
Microsoft Windows 8 Pro daha fazla güç sunar
Windows 8'in yeni sürümü Windows 8 Professional'dir, bu sürüm daha iyi performans ve birçok yeni özellik sunar. Microsoft Windows 8 Pro'daki ana değişiklik, tipik "mozaik" ikonlarıyla "Metro tarzı" modern kullanıcı arayüzündedir. Böylece sistem, hem klasik platformda hem de Dokunmatik platformda aynı şekilde kullanılabilir. Yeni kullanıcı arayüzüne rağmen, Windows 8 Pro işletim sistemi, uyumlu klavye ve fare ile her bilgisayarda mükemmel bir şekilde yönetilebilir. Microsoft Windows'un tipik Kullanıcı Dostu özellikleri daha da genişletilmiş, böylece daha hızlı hareket etme ve böylece verimliliği artırma imkanı sunmuştur. Ayrıca, Görev Yöneticisi'nin optimizasyonu sayesinde, cihazınız daha verimli olacaktır. Yeni özellikler ve yeni programlar, yeni Windows Explorer veya Windows Store gibi, sistemi yeni içerikler ve yeni potansiyellerle yenileyecektir.
Microsoft Windows 8 Pro'daki Yenilikler
Yeni Windows 8 Professional, optimizasyonu, yeni özellikleri ve yeni programlarıyla ikna ediyor. İşte dahili bazı özellikler:
Dokunmatik Ekran işlemi için optimize edilmiş "mozaik" kullanıcı arayüzü
Internet Explorer 11: Yeni web tarayıcısı
Veri transferi yönetimi: veri kopyalama işlemlerini duraklatma ve devam ettirme olanağı
Görev Yöneticisi'nin güncellenmesi: işlemlerin yönetiminde daha iyi performans
Yeni Windows Store: Modern Uygulamaları kolay ve güvenli bir şekilde indirme olanağı
Windows Defender: casus yazılım koruması
Fotoğraf, video ve müzik yönetimi gibi standart uygulamalar daha kolay kullanılır, daha iyi geliştirilmiş ve sürekli güncellenir. Grup Yönetimi, Alanlara Erişim, Uzaktan Yönetim, Dosya Sistemi Şifreleme gibi birçok özellik yalnızca bu Windows sürümünde mevcuttur. Windows 8 Pro ile sistem, sanal sabit diskten başlatılabilir.
Windows 8 Professional'ın Optimizasyonları
Microsoft Windows 8 Pro, sadece Kullanıcı Dostu bir hizmet sağlamakla kalmaz, aynı zamanda teknik açıdan önemli iyileştirmeler sunar, örneğin geleneksel BIOS yerine UEFI'nin tanıtılması veya başlangıçta zararlı yazılımları engelleyen Güvenli Boot'un entegrasyonu. Ayrıca, Windows 8 Professional'da, en çok kullanılan komutların doğrudan seçilebilir olması için Windows Explorer'ın çok fonksiyonlu yeni bir araç çubuğu ile güncellendi. İlginç bir başka yeni özellik, ek yazılım gerektirmeden ISO dosyalarını doğrudan kullanabilme yeteneğidir.
Microsoft Windows 8 Pro, güvenli ve güçlü bir işletim sistemi
Küçük işletmeler ve deneyimli kullanıcılar, Windows 8 Professional işletim sistemi tarafından işlerinde büyük ölçüde desteklenecektir. Kullanıcı arayüzünün optimizasyonu, ana belge ve programlara erişimi kolaylaştırır. Sistem optimizasyonları sayesinde performans artışı, güvenli ve güçlü bir çalışma platformu sağlar. Yeni özelliklerin ve programların tanıtılması, akıcı ve işlevsel bir işlem süreci sağlar. Genel olarak, Microsoft, Windows 8 Pro işletim sistemi ile hem Dokunmatik Ekran cihazları için hem de klasik Masaüstü Bilgisayarlar için güvenilir bir iş ortağı sunar.
WINDOWS 8 PROFESSIONAL - SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Platform
Windows
Desteklenen işletim sistemleri
Windows 8
İşlemci
En az 1 GHz işlemci PAE, NX ve SSE2 standartlarını destekler
RAM
32-Bit için 1 GB veya 64-Bit için 2 GB
Sabit disk
32-Bit işletim sistemleri için 16 GB veya 64-Bit işletim sistemleri için 20 GB
Grafik kartı