Whatsapp
Shporta (bosh) 0
MICROSOFT OFFICE 2016 HOME & BUSINESS (WINDOWS)
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.

MICROSOFT OFFICE 2016 HOME & BUSINESS (WINDOWS)

2M5A8W
97,59 € Tax included

Dërgesa digjitale përmes postës elektronike brenda disa minutash nga marrja e pagesës, bëhet fjalë për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produkteve janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë skadim, mund të rinstalohen në të njëjtin pajisje aktivizimi. Duke blerë këtë produkt do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverat tanë me bashkëngjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të saktë.

Licenca e përdorur dhe e lënë pas dore nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)

Green tick  Licencë e vlefshme për 1 pajisje

Green tick E përshtatshme me Windows

Green tick  Dorëzim Digjital i menjëhershëm

Green tick  Suport 24/7 edhe në Whatsapp

Green tick  Pa skadim

Green tick  Mund të përdoret përsëri në rast të formatimit

Green tick  Përditësime të përhershme

Zbritje sipas vëllimit Unit discount Ju kurseni
3 5% Deri në 14,64 €
10 10% Deri në 97,59 €
25 15% Deri në 365,95 €
50 20% Deri në 975,88 €
I disponueshëm
Të tjera 71 njerëz po shikojnë këtë produkt

Informacioni i produktit "Microsoft Office 2016 Home dhe Business"

Më Microsoft Office Home dhe Business 2016, ju keni softuerin e përsosur për të kryer të gjitha punët tuaja të prodhimit personal dhe zyrë, në mënyrë të shpejtë dhe profesionale. Me këtë softuer është e mundur të përfitoni nga aplikacionet më popullore të Office, si: Word, Excel, PowerPoint, OneNote dhe Outlook në versionin e tyre të fundit. Qoftë se po krijoni letra apo prezantime të projekteve, qoftë se po menaxhoni email-at tuaj apo dëshironi të mbani shënimet tuaja të përditësuara dhe në dispozicion, Office 2016 Home dhe Business do t'ju ndihmojë në mënyrë vendimtare.

Objektivi kryesor i Office Home & Business 2016 është të lidhë përdoruesit me shërbimin Cloud, nëpërmjet të cilit mund të hyjnë dhe të punojnë me dokumentet, duke i ndarë me këdo që dëshirojnë, nga çdo vend. Aplikacionet e Office ofrojnë mbështetjen më të mirë të mundshme për punën e përditshme, falë efikasitetit të provuar dhe aftësive të sofistikuara të përpunimit. Në shikim të parë, aplikacionet e ndryshme duket shumë të ngjashme me ato të versionit të mëparshëm, por në të vërtetë, shumë funksione të reja do t'ju ndihmojnë si kurrë më parë.

Funksionet e reja të Microsoft Office Home dhe Business 2016

Office Online për sinkronizimin me llogarinë tuaj Microsoft OneDrive, në mënyrë që të mund të shikoni dhe të ndryshoni fotot, dokumentet dhe skedarët e tjerë nga çdo vend.

• Mundësia për t'u lidhur në Cloud me përdoruesit e tjerë.
  • Mundësia për të modifikuar dokumentet në rrjet, në kohë reale.
  • Shumë modele të reja për Word, Excel dhe PowerPoint në formatin e ekranit të gjerë për të prezantuar idetë tuaja në mënyrë më tërheqëse.
  • Mundësia me një klikim, në Excel, për të shfaqur analiza dhe statistika.
  • “Clutter” ju siguron një kuti postare Outlook gjithmonë të rregullt.
  • "Tell me" ju ndihmon të gjeni çdo funksion brenda aplikacioneve të ndryshme të Office.
  • Çdo aplikacion është në gjendje të analizojë dhe të mësojë operacionet e kryera sipas modeleve të përsëritura të veprimit.
  • Më "Insights" duke përdorur motorin e kërkimit Bing, keni mundësinë të merrni informacione të kontekstit (për shembull, fotografi, hyrje të Wikipedia) ose të kryeni kërkime drejtësisht nga aplikacionet e Office.
  • Ekspozim vizual i qetë me sfonda më të errët në "Black Tema".

Punuar në Cloud Microsoft OneDrive

Një fokus i Microsoft Office Home dhe Business 2016 është përdorimi i shërbimeve Cloud Microsoft OneDrive. 5 GB e memorjes në dispozicion, mund të plotësohen sipas dëshirës me foto, dokumente, muzikë dhe skedarë të tjerë. Kështu do të jetë e mundur të hysh me lehtësi në të dhënat, t'i hapësh dhe t'i ndryshosh, praktikisht nga çdo vend në botë, duke garantuar mobilitetin dhe fleksibilitetin më të madh. Gjithashtu, mund të ndani, përmes Cloud, përmbajtjen me miqtë dhe kolegët. Kjo lejon një punë të përbashkët dhe në kohë reale, sipas mundësive të rrjetit, kështu që të mund të bashkëpunoni në hartimin e dokumenteve në të njëjtën kohë.

Kalimi nga Office 2013 në Office 2016

Përdoruesit e Office 2013 mund të përdorin Office 2016 Home dhe Business me të njëjtën njohuri siç përdorin Office 2013. Estetikisht, të dy programet rezultojnë të ngjashëm edhe pse ndryshimet themelore janë të rëndësishme. Përmirësimet në paketën e re të Office janë parësisht në lidhje me efikasitetin dhe lidhjen në rrjet me përdoruesit e tjerë. Microsoft ka shmangur me qëllim shumë funksione të reja brenda aplikacioneve të veçanta dhe ka rikthyer dizajnin e njohur të mëparshëm. Ndërfaqja e miqësore për përdoruesin ofron një hyrje të shpejtë në të gjitha programet dhe mjetet.

Office Home & Business 2016 është i destinuar për kompani dhe përdorues privatë, duke ofruar një bazë të qëndrueshme për punën e përditshme në kompjuter. Aplikacionet më të zakonshme të Office si Word, Excel dhe PowerPoint ndihmojnë për të patur gjërat tashmë të bëra!

MICROSOFT OFFICE HOME & BUSINESS 2016 - KËRKOHET SISTEMI

Platforma

Windows

Sistemet operative të mbështetura

Windows 11

Windows 10

Windows 8

Windows 7 + Service Pack 1

Windows 10 Server

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows Server 2008 R2