MICROSOFT OFFICE 2016 HOME & BUSINESS (MAC)
Dërgesa digjitale përmes emaili brenda pak minutash nga marrja e pagesës, bëhet fjalë për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produkteve janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë skadim, mund të instalohen sërish në të njëjtin pajisje aktivimi. Duke blerë këtë produkt do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverat tanë me bashkëngjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të duhur.
Liçenca e përdorur dhe e braktisur nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)
Liçenca e vlefshme për 1 pajisje
E përshtatshme për Mac
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Suport 24/7 edhe në Whatsapp
Asnjë skadim
Ri-përdorshme në rast formatimi
Përditësime të vazhdueshme
Informacione për produktin "Microsoft Office 2016 Home and Business për Mac"
Shkrimi i teksteve, krijimi i prezantimeve, krijimi i tabelave, menaxhimi i llogarive të postës elektronike dhe shënimi i shënimave, të gjitha këto janë të mundura me Microsoft Office Home and Business 2016 për Mac. Tani mund të përfitoni përfitimet maksimale të suite Office në kombinim me metodat inovative që vetëm një Mac mund të ofrojë. Microsoft Office Mac 2016 Home & Business është i përshtatshëm veçanërisht për përdoruesit privatë më të kërkuar dhe për bizneset e vogla. Ky përfshin programet më të popullarizuara të Office si Word, Excel, PowerPoint, Outlook dhe për herë të parë edhe OneNote. Microsoft Office Home and Business Mac 2016 është përshtatur specifikisht për karakteristikat unike të kompjuterëve Mac.
Elementet e rëndësishme në Microsoft Office Mac 2016 Home & Business:
- Mijëra modele në internet me një dizajn profesional lejojnë një hyrje të thjeshtë në Microsoft Office Home and Business 2016 për Mac.
- Tekstet dhe grafikat janë të optimizuara për ekranet e retina dhe duken më të qarta se kurrë në Mac.
- Navigimi i lehtësuar në dokumente, fletë pune dhe prezantime falë multi-touch.
- Menyja e re intuitive me shirit: Me Office Mac 2016 Home and Business mund të arrini shpejt komandat që dëshironi.
- Outlook, më shumë se sa menaxhimi i thjeshtë i postës elektronike
Mund të menaxhoni email-et me Outlook së bashku me kontaktet, takimet dhe çdo aktivitet tjetër. Falë mbështetjes "Push-messages", Microsoft Office Mac 2016 Home & Business, mbajnë kutinë tuaj të postës gjithmonë të përditësuar. Mund të lëvizni email-et, t'i kaloni ato në arkivat online dhe të keni më shumë hapësirë në kutinë tuaj të postës. Menyja e kalendarëve, në anën tjetër, ju lejon të përcaktoni më mirë takimet tuaja.
Opsionet e reja në Word, Excel dhe PowerPoint
Në Word, skeda e re "Projekte" mundëson një qasje të shpejtë në elemente të dizajnit dhe lejon të krijoni dokumente gjithmonë profesionale në disa sekonda. Opsioni i ndarjes është përmirësuar krahasuar me versionet e mëparshme. Tani keni mundësinë të lini komente në tekst: Punohet më lehtë në Microsoft Office Home and Business 2016 Mac, falë ndarjes së dokumenteve me të tjerët. Opsioni "Insights" ju lejon të kërkoni në Bing informacion kontekstual ndërsa punoni në tekstin.
Në Excel do të ndihmoheni nga "tabelat e rekomanduara" për të gjetur tabelën më të mirë për të dhënat tuaja. Do të keni në dispozicion për analizat tuaja Tabela pivot në sasi të mëdha, për të thjeshtuar vlerësimin dhe përpunimin e të dhënave. Me Formula Builder të përmirësuar, falë Microsoft Office 2016 Home and Business për Mac, krijimi i formulave speciale për vlerësimet tuaja, do të jetë shumë i thjeshtë.
Duke përdorur PowerPoint të Microsoft Office Mac 2016 Home & Business, do të keni pamjen më të mirë të mundshme nga ana e folësit. Gjatë prezantimit nuk do të humbisni asnjëherë shenjën, do të mund të merrni shënime, të vendosni një kohëmatës dhe të shikoni gjithmonë diapozitivën e ardhshme në parashikim. Publiku, megjithatë, do të shohë vetëm projeksionin e diapozitivës aktuale. Me Office Mac 2016 Home and Business, do të mund të ndryshoni dizajnin e prezantimit me një klik të thjeshtë në "Variantet" e opsioneve.
Microsoft Office Home and Business 2016 për Mac tani me OneNote
Për herë të parë është në dispozicion me Office Home and Business 2016 për Mac, OneNote, bllok shënimesh digjitale për Mac. Kështu do të mund të mbani të gjitha shënimet tuaja nën sy, të shtoni tekste, foto, lidhje dhe elemente të tjera, përveç organizimit të regjistrimeve në kategori.
Kudo në rrjet me shërbim cloud
Ambienti ynë i punës bëhet gjithnjë e më i lëvizshëm dhe i gjerë, shpesh nuk kemi më një vend pune të qëndrueshëm ku të grumbullojmë të gjithë kolegët. Me shërbimin cloud Onedrive të Microsoft, Microsoft Office Mac 2016 Home & Business, krijon një ambient pune fleksibël, në mënyrë që të jetë e mundur të qaseni nga çdo pikë e botës në dokumentin tuaj, duke mundur ta ndani ose ta modifikoni së bashku me kolegët. Përdorni dokumentet tuaja me Office Mac 2016 Home and Business në iPhone ose iPad.
MICROSOFT OFFICE HOME & BUSINESS 2016 PËR MAC - KËRKIMET E SISTEMIT
- Platforma Mac
- Sistemet operative të mbështetura
- Mac OS X, Versioni 10.12 (JO I PËRSHTATSHËM ME CATALINA , BIG SUR, MONTEREY, VENTURA)
- Procesori
- Kompjuter Mac me Procesor Intel
- RAM
- 4 GB RAM
Disku i fortë
6 GB hapësirë e lirë në diskun e fortë
Formatimi HFS+ (i njohur gjithashtu si Mac OS Extended ose HFS Plus)
Karta grafike
Monitor me rezolucion 1280 x 800 ose më të lartë
10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: