MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS (WINDOWS)
Dërgesa dorëzohet digjitalisht përmes emailit brenda pak minutash nga marrja e pagesës, është fjala për liçenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produkteve janë origjinalë dhe nuk kanë skadencë, ato mund të rinstalohen në të njëjtin pajisje aktivimi. Duke blerë këtë produkt do të merrni softuerin digjital për tu shkarkuar nga serverat tanë me bashkëngjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të saktë.
Liçenca e përdorur dhe hequr nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)
Liçenca e vlefshme për 1 pajisje
E përputhshme me Windows
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Suport 24/7 edhe në Whatsapp
Pa asnjë skadencë
Ri-përdorshme në rast formatimi
Përditësime të përhershme
Informacione mbi produktin "Microsoft Office 2010 Professional Plus"
Microsoft Office 2010 Professional Plus - Përshkrimi i produktit
Ai që ka një Microsoft Office Key Plus Professional 2010 merr, akses në paketën më të plotë të softuerit për zyrë nga Microsoft. Përveç përpunimit të teksteve me fletët e llogaritjes së Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher dhe Access, paketa e softuerit përfshin tre aplikacione shtesë të optimizuara për përdorim në biznese të vogla dhe të mëdha. Këto janë InfoPath 2010, SharePoint Workspace 2010 dhe Lync 2010.
Modulet e softuerit për bashkëpunim të thjeshtë në mjediset profesionale të Microsoft Office 2010 Professional Plus Download (Shkarko) sjell për përdoruesit profesional shumë përparësi. Kjo është kryesisht për shkak të versionit ekskluziv të paketave të softuerit InfoPath, SharePoint Workspace dhe Lync. Me ndihmën e InfoPath, përdoruesit tani mund të krijonin forma bazuar në XML dhe t'i shpërndanin ato në një rrjet, e cila e thjeshton ndjeshëm mbledhjen dhe arkivimin e informacionit, edhe në organizata të mëdha. Me SharePoint Workspace 2010, bashkëpunimi në projekte, koordinimi i aktiviteteve dhe menaxhimi i qendrueshëm i dokumenteve dhe përmbajtjeve përmes sistemit të integruar të menaxhimit të përmbajtjes është më i lehtë se kurrë. Paketa e softuerit të lidhur me shkarkimin (shkarko) të Microsoft Office 2010 Professional Plus përfundon me softuerin e komunikimit dhe telefonisë Lync, i cili mund të përdoret për të mbajtur video-konferenca me lehtësi.
Aplikacionet Web dhe mbështetja për 64 bita
Krahasuar me versionin e mëparshëm, zhvilluesi i softuerit nga Seattle i Microsoft Office 2010 Professional Plus prezanton për herë të parë, përveç versionit 32 bitësh, edhe një version 64 bitësh. Ndër të tjera, përdoruesit që kanë një sistem operativ 64 bitësh përfitojnë nga performanca e përmirësuar dhe përdorimi eficent i memorjes. Fletët e ndryshme të llogaritjes dhe bazat e të dhënave të Excel të madhësisë gigabyte, siç janë të zakonshme në biznes, mund të përpunohen shumë më shpejt. Një funksionalitet tjetër i ri është i përfaqësuar nga aplikacionet Web të Office 2010, të cilat lejojnë modifikimin e skedarëve Word dhe Excel të ruajtur më parë në Windows Live direkt në shfletues.
Orientim më i qartë i përdoruesit dhe përmirësimet e detajeve
Për Microsoft Office 2010 Professional Plus, Microsoft gjithashtu vë theks të madh në operacione të konsistenta për të bërë proceset e punës më intuitive. Kjo është për shkak pjesërisht të pamjes së plakës së vetëshpjegueshme, nga ana tjetër, por edhe të menysë së rregulluar të skedarit, e quajtur gjithashtu backstage (prapa skenës). Shfaqja e listës së dokumenteve të ndryshuara më së fundmi, përfshirë një paraparje të qenësishme, është veçanërisht e rehatshme. Edhe në detaje Microsoft Office 2010 Professional Plus është bërë më i rehatshëm në nivelin e komponentëve të softuerit. Përveç paraparjes së drejtpërdrejtë të formatimit të tekstit, kjo vlen edhe për funksionin e thjeshtuar "Kopjo dhe Ngjite", i cili tani u mundëson përdoruesve të futin përmbajtje pa formatim ose në formatin e treguar. Veçanërisht interesante për bizneset është funksionaliteti i zgjeruar i softuerit të prezantimit PowerPoint. Ky i fundit është pajisur me një montim të gjerë audio dhe video. Me ndihmën e tyre, prezantimet tani mund të pajisen me grafikë dhe animacione profesionale dhe në fund të ruhen si film.
Komponentët e softuerit të Microsoft Office 2010 Professional Plus:
Word 2010: Krijoni dhe modifikoni dokumente teksti profesionale me opsione të gjerë dizajni.
Excel 2010: Zgjidhja më e zakonshme e softuerit për menaxhimin e të dhënave dhe fletëve të llogaritjes.
PowerPoint 2010: Kjo mjet prezantimi për krijimin e prezantimeve të cilësisë së lartë, me funksionalitete të gjerë multimediale.
OneNote 2010: Bllokshënimi virtual për ide, adresa dhe data, që sjell në fund rend në tavolinën tuaj.
Outlook 2010: Rritja e prodhimititës përmes konsolidimit të llogarive të postës elektronike, kalendarëve, kontakteve dhe takimeve.
Publisher 2010: Dizajni i produkteve profesionale të shtypit, dokumenteve të reklamës dhe dokumenteve të tjera nga një burim i vetëm.
Access 2010: Krijoni dhe menaxhoni baza të fuqishme të të dhënave për mjedisin privat dhe biznes.
InfoPath 2010: Dizajnoni dhe menaxhoni forma të bazuar në XML për ruajtjen dhe mbledhjen e informacionit.
SharePoint 2010: Aplikacioni web për të punuar mbi projekte me kolegët dhe menaxhimin e dokumenteve.
Lync 2010: Softuer profesional për telefoninë IP dhe video-konferenca.
Platforma
Windows
Sisteme operative të mbështetura
Windows XP (SP3), Windows Server 2003 (SP2), Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2012
Procesori
1 GHz CPU
Memorja
512 MB RAM
Hapësira në disk
3.5 GB
Grafika
n
Karta e zërit
n
7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: