Whatsapp
Sepet (boş) 0
Windows Server 2008 R2 (STICKERS)
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.

Windows Server 2008 R2 (ETİKETLER)

52RN3W
€304,99 Tax included

Lisanslarımız, ödeme alındıktan 24/48 saat içinde gönderilir, tüm ürün anahtarları orijinaldir ve hiçbir son kullanma tarihi yoktur, aktivasyon cihazında yeniden yüklenebilirler. Bu ürünü satın alarak, Microsoft sunucularından indirilecek dijital yazılımı ve yazılımın aktivasyonu için Keycard'da ekli ürün anahtarını da alacaksınız, tüm doğru kurulum talimatları dahildir.

Green tick  1 cihaz için geçerli lisans

Green tick Windows ile uyumlu

Green tick Resmi etiket

Green tick  Whatsapp üzerinden 24/7 destek

Green tick  Son kullanma tarihi yok

Green tick Biçimlendirmede tekrar kullanılabilir

Green tick  Sürekli güncellemeler

Hacim indirimleri Unit discount Kazancınız
3 5% En fazla €45,75
10 10% En fazla €304,99
25 15% En fazla €1.143,70
50 20% En fazla €3.049,88
Mevcut olmayan ürün
Diğerleri 65 İnsanlar bu ürünü inceliyor

"Windows Server 2008 R2 Standard" Ürün Bilgisi

Windows Server 2008 R2 Standard, Windows Server 2008 Standard'ın sonraki sürümüdür ve her ikisi de Windows 7'ye dayanmaktadır. DirectAccess desteği ve 256 mantıksal işlemci için maksimum çalışma olanağı gibi birçok yeni özellik, birçok geliştirme ve program, Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard'ı işletmeniz için ideal kılar.

Windows Server 2008 R2 Standard ile en iyi sunucu yönetimi ve sanallaştırma

Windows 2008 R2 Standard, her büyüklükteki şirketlere yönelik işletim sistemidir. Yönetim, sanallaştırma, ağ yük dengesi ve veri aktarımı alanlarında birçok yeni özellik içerir. Bu, çeşitli yönetim modları sayesinde mümkündür. Sunucu Yöneticisi, işlevlerin ve rollerin merkezi yönetiminden sorumludur, sistem ve her bileşenin durumuna genel bir bakış sağlar ve tüm olayları tam olarak görüntülemeyi sağlar.

Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard'da diğer yönetim modları, MMC snap-in'ine eklenmiş ve ayrıca entegre bir WMI arayüzü ve PowerShell üzerinden yönetim olanağı sunar. Hyper-V sanallaştırma platformu ile Windows 2008 R2 Standard, tam sunucu sistemlerini sanallaştırmanızı sağlayan ideal bir sanallaştırma ortamı sunar.

Geliştirilmiş özelliklerle daha iyi performans

İletişim yığınının yeniden tasarlanması sayesinde, Windows Server 2008 R2 Standard'ın gerçek hızı, Windows Server 2003'e kıyasla üç katına çıkarılmıştır. Ayrıca, akıllı bir dengelenme sayesinde veri aktarım yükü birden çok sisteme dağıtılır. Win Server 2008 R2 Standard, IPv6 ve IPv4'ü destekler.

Windows 2008 R2 Standard için sistem gereksinimleri, önceki sürüme göre biraz daha yüksektir, işlemci ve sabit disk açısından. Önceki 1 GHz yerine en az 1,4 GHz ve önceki sürümün 10 GB'ına karşı en az 32 GB disk alanı gerekecektir.

Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard'da Yeni Olan Nedir

Birçok yeni program ve özellik, en iyi desteği ve güvenilir bir sunucu sistemini sağlar. Win Server 2008 R2 Standard'ın en önemli yenilikleri:

• Active Directory: kullanıcı ve kaynak yönetimi
  • Geliştirilmiş Terminal Hizmetleri: Yeni özellikler eklendi
  • PowerShell: komut satırı yardımcı programına modern alternatif
  • IIS 7.0: SSL, PHP ve HTML desteği ile Internet Bilgi Hizmetleri'nin yeni sürümü
  • BitLocker: verileri şifrelemek için program
  • Server core: işletim sisteminin minimal sürümü
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard'da Güvenlik

Windows 2008 R2 Standard, birçok yeni koruma özelliği ve birçok işlevsel iyileştirme ve optimizasyon ile öncelikle mükemmel bir güvenlik hizmeti sunar. Bunlar arasında, ağ trafiğini ve müşteri durumlarını sürekli olarak analiz eden Network Access Protection (NAP) bulunur.

Entegre güvenlik duvarı desteği, yeni yönetim snap-in'inin güvenlik duvarı ayarları ve IPsec politikaları mükemmeldir. Üst üste bindirme ayarları, ortak bir ön uç aracılığıyla daha kolay görüntülenebilir. Diğer önemli güvenlik özellikleri arasında kriptografik uygulamalar için Cryptography Next Generation, güvenlik açısından kritik alanlarda kullanışlı olan Read only Domaincontroller ve DC izolasyon stratejileri bulunur. Sonuncusu, tamamen izole edilmiş kaynakları ve alanları yönetmek ve bir fiziksel ağ içinde mantıksal ağlar kurmak için kullanılır.

WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD - SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Platform

Windows

Desteklenen İşletim Sistemleri

Windows Server 2008 R2 Standard

İşlemci

En az 1 GHz (32 bit için) veya en az 1,4 GHz (64 bit için) işlemci

Tavsiye edilen işlemci 2 GHz veya daha yüksek

RAM

En az 512 MB

Tavsiye edilen: 2 GB RAM veya daha fazla

Maksimum:

32 bit sistemler için 4 GB (Standart Edition), 64 GB (Enterprise veya Datacenter sürümü)

Maksimum:

64 bit sistemler için 32 GB (Standart Edition) veya 2 TB (Enterprise Edition, Datacenter Edition ve Itanium tabanlı Sistemler)

Sabit Disk

En az 10 GB

Tavsiye edilen: 40 GB (tam kurulum) veya 10 GB (Server Core kurulumu)

Grafik Kartı

Super VGA (800 x 600) veya daha yüksek çözünürlüklü monitör

Ses Kartı

-