Whatsapp

İNDİRİM -20% - kodu kullan  1WEEKminimum sipariş olmadan geçerli

02020202days
21212121hours
46464646min
35353535sec
Sepet (boş) 0
Windows Server 2008 R2 Enterprise (STICKERS)
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.

Windows Server 2008 R2 Enterprise (STICKERS)

DBU729
€59,66 Tax included

Lisanslarımız, ödemenin alınmasından itibaren 24/48 saat içinde gönderilir, tüm ürün anahtarları orijinaldir ve hiçbir son kullanma tarihi yoktur, aktivasyon cihazında yeniden yüklenebilirler. Bu ürünü satın alarak, Microsoft'un sunucularından indirilecek olan dijital yazılımı da alacaksınız. Ürün anahtarınız, yazılımın aktivasyonu için Keycard'ınızla birlikte gelir ve doğru bir kurulum için tüm talimatları içerir.

Green tick  1 cihaz için geçerli lisans

Green tick Windows ile uyumlu

Green tick  Resmi yapışkan etiket

Green tick  Whatsapp üzerinden 24/7 destek

Green tick  Son kullanma tarihi yok

Green tick  Formatlama durumunda yeniden kullanılabilir

Green tick  Sürekli güncellemeler

Mevcut olmayan ürün
Diğerleri 39 İnsanlar bu ürünü inceliyor

"Windows Server 2008 R2 Enterprise" Ürün Bilgisi

MS Windows Server 2008 R2 Enterprise sürümü, Enterprise ailesinin öncülü üzerine kurulu olup, birçok optimizasyon ve yeni özellik sunmaktadır. Win Server 2008 R2 Enterprise Edition, küçük ve büyük işletmelere hitap eder ve öncelikli olarak sanallaştırma ortamları için oluşturulmuştur. Hyper-V, PowerShell veya Active Directory gibi sanal platform için çeşitli özellikler ve programlar sunar. Windows Server 2008 R2 Enterprise ile her zaman verimli ve güvenilir bir işletim sistemi kullanabilirsiniz.

Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise tam özellikler sunar

MS Windows Server 2008 R2 Enterprise Edition, Windows 7 üzerine kurulmuştur, öncüsü ise Windows Vista işletim sistemi üzerine kurulmuştur. Kullanıcı arayüzü geliştirilmiş ve çeşitli teknolojiler optimize edilmiştir. Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise, sadece Core'un kurulumunu sağlar, bu da grafik ara yüzü için gerekli kaynakların tasarrufunu sağlar. Bu, sistem yönetimini, örneğin kullanıcı arayüzü yerine komut dosyası ile yapmayı mümkün kılar. Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise'daki önemli bir değişiklik, 64bit'in kullanıma sunulmasıdır. Windows Server 2008 R2 Enterprise, DirectAccess'i ve 256'ya kadar mantıksal işlemciyi destekleyebilir.

MS Windows Server 2008 R2 Enterprise, özellikle sanallaştırma alanı için geliştirilmiştir, Hyper-V veya sanal örnekler gibi özellikler onu kullanımı kolay hale getirir ve fiziksel ve sanal kaynakları yönetmeyi sağlar. Dört sanal lisans ile tam ve güvenilir dört sanal sistem kullanabilirsiniz. Win Server 2008 R2 Enterprise'da, tüm sistemi yönetmek için çeşitli yönetim modları da mümkündür. Bir Server Manager, PowerShell veya entegre WMI arayüzünü kullanmayı tercih edip etmediğiniz önemli değil, Windows Server 2008 R2 Enterprise her durumda destek sağlar.

Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise'da Yeni Özellikler

MS Windows Server 2008 R2 Enterprise'daki tüm yeni özellikler ve programlar, sunucu birimleri için dikkatlice tasarlanmıştır. Hız konusunda birçok iyileştirme yapılmıştır, özellikle veri iletimi söz konusu olduğunda. Birçok yenilik, özellikle sanallaştırma ortamlarında, optimum destek sağlar. Win Server 2008 R2 Enterprise ile, sadece yeni temel işlevlerle bile, tam ve işlevsel bir sunucu işletim sistemi elde edilir:

• DirectAccess: VPN'ye alternatif bir sistem
  • Active Directory: kullanıcı ve kaynak yönetimi
  • Terminal Service geliştirildi: Yeni özellikler eklendi
  • Server core: işletim sisteminin minimal sürümü
  • IIS 7.0: SSL, PHP ve HTML desteği ile Internet Information Services'in yeni sürümü
  • Hot-Add Memory: Sistemin çalışması sırasında bellek eklemeyi sağlayan bir özellik
  • BitLocker: verileri şifrelemek için bir program

Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise'daki bir başka önemli yeni özellik, "Failover Clustering"dir. Bu, kaynakları bağımsız sunucu grupları ile yönetmeyi sağlar. Failover kümesi, 18 Exabyte'a ve 128 bölüme kadar yönetebilir.

MS Windows Server 2008 R2 Enterprise'da Güvenlik İşlevleri

Microsoft için güvenlik, herhangi bir işletim sisteminin önemli bir bileşenidir. MS Windows Server 2008 R2 Enterprise'da, diğerleri arasında aşağıdaki güvenlik özellikleri entegre edilmiştir: Read only Domaincontroller, Network Access Protection, Cryptography Next Generation.

WINDOWS SERVER 2008 R2 ENTERPRISE - SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Platform

Windows

Desteklenen İşletim Sistemleri

Windows Server 2008 R2 Enterprise

İşlemci

32 bit için en az 1 GHz, 64 bit için en az 1,4GHz işlemci

Tavsiye edilen işlemci 2 GHz veya daha üstü

RAM

En az 512 MB

Tavsiye edilen: 2 GB RAM veya daha fazla

Maksimum:

32-Bit sistemler için 4 GB (Standard Edition), 64 GB (Enterprise veya Datacenter editionlar)

Maksimum:

64-Bit sistemler için 32 GB (Standard Edition) veya 2 TB (Enterprise Edition, Datacenter Edition ve Itanium tabanlı Sistemler)

Sabit Disk

En az 10 GB

Tavsiye edilen: 40 GB (tam kurulum) veya 10 GB (Server Core kurulumu)

Grafik Kartı

Super VGA (800 x 600) veya daha yüksek çözünürlüklü monitör

Ses Kartı

-