Whatsapp

İNDİRİM -20% - kodu kullanın SUNWEEK minimum sipariş olmadan geçerli

00000000days
11111111hours
35353535min
40404040sec
Sepet (boş) 0
-50% Microsoft Windows 7 Ultimate (STİCKERLER)
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.

Microsoft Windows 7 Ultimate (STİCKERLAR)

FWE402
50% tasarruf et €12,14 Tax included
€24,28

Lisanslarımız, ödemenin alınmasından sonra 24/48 saat içinde gönderilir, tüm ürün anahtarları orijinaldir ve hiçbir süre sınırlaması yoktur, aktivasyon cihazına tekrar kurulabilirler. Bu ürünü satın alarak ayrıca Microsoft sunucularından indirilecek dijital yazılımı ve yazılımın aktivasyonu için Keycard'da ekli ürün anahtarını alırsınız, doğru kurulum için tüm talimatlar dahildir.

Green tick  1 cihaz için geçerli lisans

Green tick Windows ile uyumlu

Green tick  Resmi etiket

Green tick  Whatsapp üzerinden 24/7 destek

Green tick  Süre sınırlaması yok

Green tick  Formatlama durumunda yeniden kullanılabilir

Green tick  Sürekli güncellemeler

Mevcut olmayan ürün
Diğerleri 75 İnsanlar bu ürünü inceliyor

"Windows 7 Ultimate" Ürün Bilgileri

Windows 7 Ultimate ile, Windows 7'nin en tam ve verimli sürümüne sahip olursunuz. İşletim sistemi, özellikle küçük işletmeler ve profesyonellere uyacak şekilde geliştirilmiştir, onlara en iyi desteği sağlar. Microsoft Windows 7 Ultimate, sadece kullanıcı arayüzü gibi estetik iyileştirmeler değil, aynı zamanda profesyonel ihtiyaçlar için birçok yeni özellik de sunar. Tüm bunlar, olası temel programlar ve yeni özelliklerle dolu bir paketin içindedir.

Kullanıcı dostu arayüz ve optimize edilmiş performans

Windows 7 Ultimate işletim sistemi, size yeni ve kullanıcı dostu bir arayüz sunar. Bu, işletim sistemi uygulamalarının bir kısmını içeren genel bazı görsel iyileştirmeleri içerir. Bu iyileştirmelere örnek olarak, Windows Vista'nın önceki sürümündeki yan çubuğun kaldırılması verilebilir. Böylece, widget'lar Win 7 Ultimate'de, masaüstünde rastgele dağıtılabilir ve artık bir yan çubuğa sınırlı kalmazlar. Bu, işleri daha hızlı yapmanızı sağlar ve en önemli program ve uygulamaları elinizin altında tutar. Ayrıca, Paint ve WordPad gibi temel programlar, bir şerit menü çubuğu ile donatılmıştır. Microsoft Windows 7 Ultimate, işlevlerin kolayca seçilmesini sağlayan, Microsoft Office 2007'ye benzer bir menü arayüzü sunar.

Windows 7 Ultimate'de, dış cihazların daha iyi yönetimi veya yeni DirectX 11'in tanıtılması gibi sistemde teknik iyileştirmeler yapıldı. Bu son iyileştirme, daha hızlı ve en iyi grafik desteği sağlar, Microsoft Windows 7 Ultimate sizin için maliyetli grafik işlemlerini işler. Ayrıca şimdi tablet gibi alternatif giriş cihazlarını ve bunlarla ilişkili multi-touch gibi özellikleri de destekler. Bu sayede Win 7 Ultimate'da, birden çok parmakla aynı anda farklı programları yönetebilirsiniz. Windows 7 Ultimate için sistem gereksinimleri, birçok yeniliğe rağmen, öncülü Windows Vista'ya göre daha azdır, bu da birçok etkili optimizasyonu onaylar.

Win 7 Ultimate'daki tüm önemli yenilikler

Görsel ve teknolojik olarak optimize edilmiş bir sistem olan Microsoft Windows 7 Ultimate, doğal olarak birçok yeni özellik ve programı içerir. Windows 7 Ultimate işletim sistemi, bilgisayarda daha iyi bir çalışma için ideal olan bu iyileştirmeleri destekler:

Dış cihazlar: Dış cihazların daha iyi yönetimi

Problem kaydı: Problem tespit raporu güçlendirildi

Arşivler: Explorer'da anahtar belgelere kolayca ulaşılabilmesi

Yeni Güvenlik Merkezi: Güvenlik duvarı ve virüs tarayıcısını izlemek için "Eylem Merkezi"

Sesli asistan: Engelli kullanıcılar için işletim desteği

Jump List: Verilere ve programlara hızlı erişim sağlar

Location Aware Printing

Host Remote Desktop

Gelişmiş özellikler

Windows 7 Ultimate'nin optimizasyonu sayesinde gereksiz özellikler kaldırıldı ve Professional sürümüne göre yeni özellikler eklendi. Bunlar arasında Windows Server alanlarına destek ve eski programları çalıştırmaya izin veren XP modu bulunur. Ayrıca, Win 7 Ultimate işletim sistemi, özel "BitLocker" disk şifreleme programını içerir. Microsoft Windows 7'de VHD formatında sanal diskten başlatma özelliği de bulunur. Sistem dili herhangi bir zamanda değiştirilebilir.

WINDOWS 7 ULTIMATE - SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Platform

Windows

Desteklenen işletim sistemleri

Windows 7, macOS Mojave, macOS High Sierra

İşlemci

En az 1 GHz işlemci 32 bit veya 64 bit için

RAM

32-Bit için 1 GB veya 64-Bit için 2 GB

Sabit disk

32-Bit işletim sistemleri için 16 GB veya 64-Bit işletim sistemleri için 20 GB

Grafik kartı