MICROSOFT WINDOWS 7 HOME PREMIUM
Ödeme alınmasının ardından birkaç dakika içerisinde elektronik posta aracılığıyla dijital olarak gönderilir, ESD dijital lisanslarıdır, tüm ürün anahtarları orijinaldir ve hiçbir son kullanma tarihi yoktur, aktivasyon cihazında yeniden yüklenebilirler. Bu ürünü satın alarak, yazılımın etkinleştirilmesi için ürün anahtarı ekinde yazılımı indirmek için sunucularımızda bulunan dijital yazılımı alacaksınız, tüm doğru kurulum talimatları dahildir.
C.E. C-128/2011 kararı uyarınca önceki sahibi tarafından kullanılan ve terk edilen lisans (görüntüle)
1 cihaz için geçerli lisans
Windows ile uyumlu
Anında Dijital Teslimat
Whatsapp üzerinden 24/7 destek
Son kullanma tarihi yok
Biçimlendirme durumunda yeniden kullanılabilir
Sürekli güncellemeler
"Windows 7 Home Premium" Ürün Bilgisi
Windows 7 Home Premium, Home Basic'in gelişmiş versiyonudur. Her iki versiyon da özel sektör kullanıcıları için tasarlanmıştır. Önceki sürümü Windows Vista'ya kıyasla, Windows 7 Home Premium işletim sistemi birçok değişiklik sunar, örneğin kullanıcı arayüzünün iyileştirilmesi, yeni özellikler ve fonksiyonlar, performansın artırılması ve güvenlik alanındaki iyileştirmeler. Windows 7 Home Premium işletim sisteminin sunduğu ek hizmetler, özel içerikler ve iletişim programları gibi özelliklerdir.
Kullanım Kolaylığı ve Daha İyi Performans
Windows 7 Home Premium işletim sistemi, modern bir kullanıcı arayüzü, yeni özellikler ve birçok iyileştirme sunar. Sistem kullanımı, Windows WordPad ve Paint gibi en önemli programlarla birlikte geliştirilmiştir ve bu programlar bir şerit menüsü sunar. Bu, en önemli öğeleri bir bakışta bulmayı ve daha verimli bir şekilde çalışmayı mümkün kılar. Microsoft Windows 7 Home Premium, alternatif giriş yöntemlerini destekleyerek, örneğin Paint'te birden fazla parmakla dokunmatik ekranları kullanma gibi yenilikçi özellikler sunar. Win 7 Home Premium işletim sisteminde, artık widget'ları masaüstünün her yerine yerleştirebilir ve bir yan çubuğa sınırlı olmaktan çıkabilirsiniz. Estetik iyileştirmelerin yanı sıra, Windows 7 Home Premium işletim sistemi, yeni DirectX 11 ile birlikte performans iyileştirmeleri gibi sistem optimizasyonu da sunar. Bu, sisteminize karmaşık grafik süreçlerini işlemek için gereken grafik desteğini sağlar. Genel olarak, Win 7 Home Premium, gereksinimler daha düşük olmasına rağmen önceki sürümü Windows Vista'dan daha hızlıdır.
Windows 7 Home Premium İşletim Sistemi ile Yeni Programlar ve Daha Fazlası
Kullanıcı arayüzündeki tüm iyileştirmeleri ve sistem performansını en iyi şekilde kullanmak için, Microsoft Windows 7 Home Premium birçok yeni özellik ve program sunar:
Hata Raporlama Programı: Hata raporlarının kaydedilmesi
Yeni Güvenlik Merkezi: Güvenlik duvarı ve antivirüs izleme
Dış Cihazlar: Dış cihazların yönetiminin iyileştirilmesi
Explorer'da Sanal Klasörler: Verilere hızlı erişim için "Kütüphaneler"
Sesli Asistan: Engelli kullanıcılar için uygulama desteği
Uygulama Çubuğunun ve Önizlemenin İyileştirilmesi
Hızlı Gezinme: Windows'un daha iyi araması
Ev ağı oluşturmanın basitleştirilmesi
"Touch" Desteği
Windows 7 Home Premium işletim sisteminin optimizasyonunda, uygulama çubuğunun ve Explorer'ın az kullanılan özellikleri kaldırıldı. Ayrıca, Win 7 Home Premium'a, HDTV desteği veya DVD yazma ve oynatma gibi yeni özellikler ve uygulamalar eklendi. Microsoft Windows 7 Home Premium'a dahil olanlar arasında Windows Media Center, Windows Media Player ve birçok oyun bulunmaktadır.
Windows 7 Home Premium İşletim Sistemi Güvenliği
Windows 7 Home Premium işletim sistemi biyometrik kimlik doğrulamanın kullanılmasına olanak sağlar. Bu özellik genellikle çeşitli uygulamalardaki kullanıcı haklarını artırmak veya işletim sistemine erişim için kullanılabilir, bu da Win 7 Home Premium'u yalnızca sizin kullanabileceğiniz, yani son derece güvenli bir işletim sistemi yapar. Microsoft Windows 7 Home Premium'daki sistem araçları, bir "beyaz liste"ye kaydedilecek ve böylece yönetici haklarına otomatik olarak sahip olacak ve kullanıcının onayına ihtiyaç duymadan çalıştırılacaktır. Windows 7 Home Premium işletim sistemi, ayrıca Microsoft'un periyodik güncellemeleri sayesinde sizin için güncel ve güvenli tutulacaktır.
WINDOWS 7 HOME PREMIUM - SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Platform
Windows
Desteklenen İşletim Sistemleri
Windows 7, macOS Mojave, macOS High Sierra
İşlemci
En az 1 GHz işlemci 32 bit veya 64 bit
RAM
32-Bit için 1 Gb ya da 64-Bit için 2 Gb
Sabit Disk
32-Bit İşletim Sistemleri için 16 GB veya 64-Bit İşletim Sistemleri için 20 GB
Grafik Kartı