MICROSOFT SERVER 2022 DATACENTER
Dërgesa e dorëzuar digjitalisht përmes postës elektronike brenda pak minutash nga marrja e pagesës, bëhet fjalë për licensat digjitale ESD, të gjitha çelësat e produkteve janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë afat skadimi, mund të riinstalohen në të njëjtin pajisje aktivimi. Duke blerë këtë produkt do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverat tanë me të bashkangjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, duke përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të duhur.
Licenca e përdorur dhe e braktisur nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 ( shih )
Licenca e vlefshme për 1 pajisje
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Mbështetje 24/7 edhe në Whatsapp
Asnjë afat kohor
Ri-përdorshme në rast të formatimit
Përditësime të vazhdueshme
Informacioni i produktit "Windows Server 2022 Datacenter"
Windows Server 2022 prezanton një siguri të avancuar me shumë nivele, funksionalitete hibride me Azure dhe një platformë aplikative fleksibël. Si pjesë e kësaj versioni, po prezantojmë funksionalitete të mbrojtura bazike për të ndihmuar në mbrojtjen e harduerit, firmuerit dhe funksionaliteteve të sistemit operativ Windows Server nga kërcënimet e avancuara të sigurisë. Serveri i mbrojtur me bërthamë bazohet në teknologji si Windows Defender System Guard dhe Virtualization-based Security për të minimizuar rrezikun e dobësive të firmuerit dhe malware të avancuar. Versioni i ri gjithashtu ofron lidhje të mbrojtura që prezanton shumë funksionalitete të reja si lidhje HTTPS të kriptuara më të shpejta dhe më të sigurta, kriptim SMB AES 256 standard të industrisë dhe më shumë.
Windows Server 2022 përmirëson menaxhimin e serverëve hibrid me një menaxhim të VM-së shumë të përmirësuar, një shikues të avancuar të ngjarjeve dhe shumë funksione të reja në Windows Admin Center. Gjithashtu, ky version përfshin përmirësime të rëndësishme në kontejnerët e Windows, siç janë madhësitë më të vogla të imazheve për një shkarkim më të shpejtë, implementim i thjeshtuar i politikave të rrjetit dhe mjete të kontejnerizimit për aplikacionet .NET.
Zgjidh një edicion dhe një opsion instalimi:
Klientët që shkarkojnë ISO të plotë duhet të zgjedhin një edicion dhe një opsion instalimi. Ky vlerësim ISO është për edicionet Datacenter dhe Standard. Edicioni Datacenter është edicioni më i plotë dhe përfshin funksionet e reja specifike për Datacenter (Makina Virtuale të Mbrojtura, Hapësira e Drejtpërdrejtë e Ruajtjes dhe Rrjeti i Përcaktuar nga Softueri) përveç virtualizimit të serverit të pakufizuar.
6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: