MICROSOFT SERVER 2022 STANDARD
Dërgesa e dorëzuar digjitalisht përmes postës elektronike brenda disa minutash nga marrja e pagesës, bëhet fjalë për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produktit janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë afat skadimi, mund të rinstalohen në të njëjtin pajisje aktivimi. Duke blerë këtë produkt do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverat tanë me bashkëngjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të duhur.
Liçenca e përdorur dhe e braktisur nga pronari i mëparshëm sipas vendimit të Gjykatës së Bashkimit Evropian C.E. C-128/2011 ( shih )
Licencë e vlefshme për 1 pajisje
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Mbështetje 24/7 edhe në Whatsapp
Asnjë afat kohor
Ri-përdorshme në rast të formatimit
Përditësimet e përhershme
Windows Server 2022 Standard
Windows Server 2022 prezanton një siguri të avancuar me shumë nivele, funksionalitet hibrid me Azure dhe një platformë aplikative fleksibile. Si pjesë e kësaj versioni, ne po prezantojmë funksione bazë të mbrojtura për të ndihmuar në mbrojtjen e pajisjeve, firmware dhe funksionaliteteve të sistemit operativ Windows Server nga kërcënimet e avancuara të sigurisë. Serveri i Siguruar-bazë është i bazuar në teknologji si Windows Defender System Guard dhe Virtualization-based Security për të minimizuar rrezikun e dobësive të firmware dhe malware të avancuar. Versioni i ri gjithashtu ofron konektivitet të mbrojtur që prezanton disa funksione të reja si lidhjet HTTPS të kriptuara më të shpejta dhe më të sigurta, kriptimin SMB AES 256 të standardit të industrisë dhe më shumë.
Windows Server 2022 përmirëson menaxhimin e serverëve hibrid me një menaxhim të përmirësuar të VM, një shikues të avancuar të ngjarjeve dhe shumë funksione të reja të tjera në Windows Admin Center. Gjithashtu, ky version përfshin përmirësime të rëndësishme për kontejnerët e Windows, si madhësi më të vogla të imazheve për një shkarkim më të shpejtë, implementim të thjeshtuar të politikave të rrjetit dhe mjetet e kontejnerizimit për aplikacionet .NET.
Kërkesat e sistemit për Windows Server 2022
Ky subjekt ilustron kërkesat minimale të sistemit për Windows Server 2022. Nëse kompjuteri nuk plotëson kërkesat minimale, nuk do të jetë e mundur të instalohet produkti në mënyrë korrekte. Kërkesat aktuale mund të ndryshojnë në varësi të konfigurimit të sistemit, si dhe në varësi të aplikacioneve dhe funksioneve të zgjedhura për instalim.
Nëse nuk specifikohet ndryshe, këto kërkesa minimale të sistemit zbatohen për të gjitha opsionet e instalimit (Server Core dhe Server me përvojë desktop) dhe për edicionet Standard dhe Datacenter.
I rëndësishëm
Gama shumë e diversifikuar e shpërndarjeve të mundshme e bën pak realiste deklarimin e kërkesave të sistemit të këshilluar që aplikohen në nivel të përgjithshëm. Konsultoni dokumentacionin në lidhje me çdo rol të serverit që parashikohet të shpërndahet për detaje të mëtejshme mbi nevojat në nivel të burimeve për rolet specifike të serverit. Për të arritur rezultate optimale, kryej shpërndarje prova për të përcaktuar kërkesat e sistemit të përshtatshme për çdo skenar të veçantë të shpërndarjes.
Proçesor
Përveç frekuencës së orës së procesorit, performanca e procesorit varet nga numri i bërthamave të procesorit dhe madhësia e cache të procesorit. Më poshtë janë të treguar kërkesat e procesorit për këtë produkt:
Minimumi:
Procesor 64 bitësh me 1,4 GHz
E përputhshme me setin e udhëzimeve x64
Mbeshtetje për NX dhe Mbrojtje ekzekutimi programesh
Mbështetje për CMPXCHG16b, LAHF/SAHF dhe PrefetchW
Mbështetje për SLAT (Përkthim i Adresës në Nivelin e Dytë) (EPT ose NPT)
Coreinfo, i zhvilluar nga Windows Sysinternals, është një mjet që mund të përdoret për të verifikuar cilat prej këtyre funksioneve i ka CPU-ja.
6 produkte të tjera në të njëjtën kategori: