MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD
Dërgesa jepet digjitalisht përmes postës elektronike brenda disa minutave pas marrjes së pagesës, bëhet fjalë për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produktit janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë datë skadimi, mund të rinstalohen në të njëjtën pajisje aktivimi. Duke blerë këtë produkt, do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverat tanë, me bashkëngjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, duke përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të saktë.
Licenca e përdorur dhe lënë pas dore nga pronari i mëparshëm sipas vendimit të C.E. C-128/2011 (shiko)
Licencë e vlefshme për 1 pajisje
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Mbështetje 24/7 edhe në Whatsapp
Asnjë datë skadimi
Ri-përdorueshme në rast formatimi
Përditësime të vazhdueshme
Informacione mbi produktin "Windows Server 2016 Standard"
Windows Server 2016 Standard është sistemi i ri operativ server i gatshëm për cloud nga Microsoft. Lidhja në rrjet të PC-ve dhe menaxhimi i këtyre rrjeteve, si dhe sigurimi i të dhënave dhe pritja e webit janë disa nga funksionet e disponueshme në sistemin tuaj të ri server. Windows Server 2016 Standard është i pajisur me shumë karakteristika të reja dhe, prandaj, prezanton një model të ri të licencës, jo më i dimensionuar për procesorë, por për core. Edicioni Windows Server 2016 Standard është i përshtatshëm për mjedise me dendësi të ulët ose mjedise jo të virtualizuara. Prandaj, ky edicion është i përshtatshëm për kompani që përdorin vetëm serverë fizikë ose në më të shumtën një çift makinash virtuale.
Çfarë është e re në Windows Server 2016 Standard
- Shpejtësi dhe fleksibilitet më të madhë me përdorimin e teknologjive cloud
- "Zero-Trust" - Shërbim sigurie për të mbrojtur sistemin nga kërcënimet më të fundit
- Failover- clustering për të rritur rezistencën ndaj gabimeve të ruajtjes ose të rrjetit të përkohshëm
- Role të reja të serverit dhe të drejta për sigurinë e sistemit të serverit
- Egzekutim minimal në NanoServer, pa një ndërfaqe grafike të përdoruesit për të përmirësuar performancën dhe për të reduktuar kërkesat e nevojshme
- Windows-Container për zhvillimin e shpejtë të aplikacioneve dhe për të arritur fleksibilitetin maksimal
Infrastrukturë e fortë me Windows Server 2016 Standard
Sistemi operativ Windows Server 2016 Standard, i bazuar në Windows 10 të Microsoft, ofron më shumë stabilitet, siguri dhe inovacion infrastruktural dhe ju ndihmon në kalimin drejt mjedisit cloud. Shtresat e ndryshme të integruara të mbrojtjes, garantojnë sigurinë e sistemit dhe të të gjitha të dhënave të përfshira në të. Gjithashtu, mund të krijohen lehtësisht rrjete komplekse dhe të zhvillohen qendra të të dhënave.
Edicioni Standard nuk ofron Shielded Virtual Machines, Software-Defined Networking (SDN) functions, Storage Spaces Direct dhe Storage Replica. Këto funksione janë të pranishme në edicionin Windows Server Datacenter 2016.
Model i ri i licencës Windows Server 2016
Në versionet e mëparshme, licenca ishte e referuar për dy CPU fizikë. Në modelin e ri të licencës referohet numri i core. Për shembull, një server me të paktën 8 core për procesor dhe një total prej të paktën dy procesorësh, prezanton një total prej 16 core.
Pra, licenca do të jetë e referuar për 16 core për server. Serverët më të mirë duhet të azhurnohen me licenca shtesë, të disponueshme në shtesa prej 2, 16 dhe 24 core. Gjithashtu, duhet të shtohen licenca të përshtatshme CAL për përdorues ose pajisje.
WINDOWS SERVER 2016 STANDARD - KËRKESET E SISTEMIT
Platforma
Windows
Sistemet operativë të mbështetur
Windows Server 2016 Standard
10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: