MICROSOFT WINDOWS 8 PRO
Dërgesa dorëzohet digjitalisht përmes postës elektronike brenda disa minutave pas marrjes së pagesës, bëhet fjalë për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produktit janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë afat skadimi, mund të rinstalohen në të njëjtin pajisje aktivimi. Duke blerë këtë produkt, do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverat tanë me bashkëngjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të duhur.
Licenca e përdorur dhe e braktisur nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)
Licenca e vlefshme për 1 pajisje
E përputhshme me Windows
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Asistencë 24/7 edhe në Whatsapp
Pa afat skadimi
Ri-përdorueshme në rast të formatizimit
Përditësime të përhershme
Informacione për produktin "Windows 8 Pro"
Windows 8 Professional është pasardhësi i Windows 7 Professional dhe Windows 7 Ultimate. Është i drejtuar ndaj bizneseve të vogla dhe përdoruesve profesionistë. Ndërfaqja e re e Windows 8 Pro, transformon përvojën e desktopit klasik në përvojë moderne të Ekranit me Prekje. Programet dhe funksionet e integruara janë më të shpejta dhe më të performueshme, si dhe më të optimizuara është sistemi i tërë, duke lejuar përdorimin e këndshëm të kompjuterit tuaj.
Microsoft Windows 8 Pro ofron më shumë fuqi
Versioni i ri i Windows 8 është Windows 8 Professional, i cili, ofron performanca më të mira dhe shumë funksione të reja. Ndryshimi kryesor në Microsoft Windows 8 Pro qëndron në ndërfaqen e re të përdoruesit në “Metro style” me ikonat karakteristike “tile”. Kështu sistemi mund të përdoret në mënyrë identike si në platformën klasike po ashtu edhe në platformën me prekje. Megjithëse ndërfaqja e re e përdoruesit, sistemi operativ Windows 8 Pro është i menaxhueshëm plotësisht, në çdo kompjuter, me tastierë dhe miush të ngjashëm. Karakteristikat User-Friendly tipike të Microsoft Windows, janë të zgjeruara edhe më tej, duke lejuar lëvizjen më të shpejtë dhe rritjen e produktivitetit. Shtuar mbi këtë, falë optimizimit të Task-Manager, pajisja juaj do të jetë më efikase. Funksionet e reja dhe programet e reja si Windows Explorer i ri ose Windows Store do të inovojnë sistemin me përmbajtje të reja dhe potencialitete të reja.
E reja në Microsoft Windows 8 Pro
Windows 8 Professional i ri bind me optimizimin e tij, me funksionet e reja dhe programet e reja. Më poshtë disa nga funksionet e integruara:
Ndërfaqe përdoruesi “me pllaka” e optimizuar për funksionimin e Ekranit me Prekje
Internet Explorer 11: Shfletuesi i ri i internetit
Menaxhimi i transferimit të të dhënave: është e mundur të ndaloni dhe të vazhdoni operacionet e kopjimit të të dhënave
Përmirësimi i Task Manager: performanca më e mirë për menaxhimin e proceseve
Windows Store i ri: Për të shkarkuar në mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt Apps moderne
Windows Defender: antispyware
Aplikacionet standarde si ato për menaxhimin e fotove, videove dhe muzikës, janë më të thjeshta për t'u përdorur, më të mira dhe përditësohen vazhdimisht. Shumë funksione si: Menaxhimi i grupeve, Hyrja në domene, Menaxhimi i largët, Enkriptimi i sistemit të skedarëve, janë të disponueshme vetëm nga kjo version i Windows. Me Windows 8 Pro gjithashtu është e mundur nisja e sistemit nga disku i fortë virtual.
Optimizimet e Windows 8 Professional
Microsoft Windows 8 Pro siguron jo vetëm një shërbim User-Friendly por edhe përmirësime të rëndësishme teknike si përfshirja e UEFI në vend të BIOS konvencional ose integrimi i Secure Boot që bllokon software të dëmshëm gjatë nisjes. Gjithashtu, në Windows 8 Professional u përditësua Windows Explorer me një toolbar të re multifunksionale, kështu që komandat më të përdorura janë të zgjedhura direkt. Një tjetër karakteristikë e re interesante është ajo që mund të përdorni direkt skedarët ISO pa ndihmën e ndonjë software shtesë.
Microsoft Windows 8 Pro, një sistem operativ i sigurtë dhe i fuqishëm
Bizneset e vogla dhe përdoruesit e përvojë, do të mbështeten shumë në punën e tyre nga sistemi operativ Windows 8 Professional. Optimizimi i ndërfaqes së përdoruesit, lehtëson aksesin në dokumentet kryesore dhe programet. Rritja e performancave, e arritur falë optimizimeve të ndryshme të sistemit, ofron një platformë pune të sigurt dhe të fuqishme. Shtimi i karakteristikave të reja dhe programeve, do të lejojë një procedurë pune të shkurtër dhe funksionale. Në tërësi, Microsoft ofron me sistemin operativ Windows 8 Pro një partner të besueshëm të punës, për pajisjet e Ekranit me Prekje, ashtu edhe për Kompjuterat e Desktopit klasik.
WINDOWS 8 PROFESSIONAL - KËRKOHET SISTEMI
Platforma
Windows
Sistemet operative të mbështetura
Windows 8
Procesori
Procesor të paktën 1 GHz që mbështet standardet PAE, NX dhe SSE2
RAM
1 Gb për 32-Bit ose 2 Gb për 64-Bit
Disku i fortë
16 GB për Sistemet operative 32-Bit ose 20 GB për Sistemet operative 64-Bit
Karta e grafikës