MICROSOFT WINDOWS 11 PRO (OKUL PROMOSYONU)
Bu ürünü satın alarak, yazılımı etkinleştirmek için ürün anahtarıyla birlikte indirilecek dijital yazılımı alacaksınız, doğru kurulum için tüm talimatlar dahildir.
Önceki sahibi tarafından kullanılmış ve C.E. C-128/2011 kararına göre terk edilmiş lisans (bakınız)
Çok dilli
Hemen Dijital Teslimat
Sınırlı süreli PROMO SCHOOL etkinliği
24/7 Whatsapp desteği
Format atma durumunda yeniden kullanılabilir
Güncellemeler
Microsoft Windows 11 Pro – Modern iş için gelişmiş bir işletim sistemi
Microsoft Windows 11 Pro, Microsoft işletim sisteminin en gelişmiş evrimini temsil ediyor ve profesyonel, kurumsal ortamlar ve güvenlik, verimlilik ve çoklu işlem yapma becerisi için en iyisini isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır. Tamamen yenilenmiş bir arayüz, akıllı özellikler ve ileri düzey yönetim araçları ile Windows 11 Pro, dinamik, yerel veya bulut ortamlarında çalışanlar için ideal bir çözüm sunuyor.
🧩 Dahil olan ana özellikler
Windows 11 Pro, Windows 10 Pro'nun gücünü akıcı, modern ve verimli bir kullanıcı deneyimi ile birleştirir ve işin geleceği için tasarlanmış teknolojilerle zenginleştirilmiştir:
• Yenilenen tasarım
Daha modern bir arayüz, yuvarlatılmış kenarlar, merkezileştirilmiş başlat menüsü, yeni animasyonlar ve Snap düzeni ile daha etkin pencere yönetimi.
• BitLocker
🛡️ Tüm disk şifrelemesi ile veri koruması, taşınabilir veya kurumsal cihazlar için ideal.
• Gelişmiş sanal masaüstleri
Kişisel, profesyonel, eğitim veya yaratıcı faaliyetlerinizi düzenlemek için ayrı çalışma ortamları oluşturun.
• Windows Sandbox
Geçici izole ortamlarda uygulamaları güvenli bir şekilde başlatma, yazılımları risksiz bir şekilde test etmek için mükemmel.
• Hyper-V
İşletim sistemi üzerinden doğrudan sanal makineleri oluşturmak ve yönetmek için entegre sanallaştırma.
• Uzaktan erişim
Uzak Masaüstü özelliği sayesinde her yerden PC kontrolü.
• Windows Hello
Yüz tanıma veya parmak izi ile biyometrik erişim, hızlı ve güvenli bir giriş için.
• Yenilenen Microsoft Store
Yeni bir uygulama ekosistemine erişim, Android uygulamalarına destek dahil (uyumlu donanımlarla).
• Windows Terminal
Geliştiriciler ve sistem yöneticileri için gelişmiş araç, PowerShell, Azure CLI ve bash desteği ile.
⚙️ Sistem gereksinimleri
Windows 11 Pro, performans, güvenlik ve uzun vadeli uyumluluk için daha modern donanım gereksinimlerini getirir:
• İşlemci: 1 GHz veya daha hızlı, 64 bit uyumlu bir işlemci veya SoC üzerinde en az 2 çekirdek
• RAM: minimum 4 GB
• Disk alanı: en az 64 GB
• Sistem firmware: UEFI, Secure Boot ile uyumlu
• TPM (Trusted Platform Module): zorunlu olarak versiyon 2.0
• Grafik kartı: DirectX 12 veya üstü ile uyumlu, WDDM 2.0 sürücülü
• Ekran: minimum 720p, 9” veya daha büyük ekran
🔧 En iyi performans için her zaman bir SSD önerilir.
💻 Uyumluluk
• ✅ Tüm Windows 11 Ready cihazlarla uyumludur
• ✅ Domain, Azure AD ve Active Directory ortamlarını destekler
• 🔁 Uyumlu cihazlarda Windows 10 Pro 'dan yükseltilebilir
• ❌ 32-bit sistemlerle uyumlu değil
🍏 macOS ile uyumluluk
Windows 11 Pro macOS cihazlara doğal olarak kurulamaz, ancak aşağıdakiler aracılığıyla etkin bir şekilde kullanılabilir:
• Parallels Desktop (Apple Silicon M1 ve M2 çipli Mac'lere destek dahil)
• VMware Fusion
• Boot Camp (sadece Intel Mac, M1/M2 ile uyumlu değil)
💡 Bu çözümler, Mac kullanıcılarının profesyonel Windows yazılımlarını, iş yönetimini veya Microsoft ortamı için özgü uygulamaları kullanmasını sağlar.
🎯 Kimlere tavsiye edilir
• 🏢 Şirketler ve profesyoneller modern, güvenli ve karmaşık ağ ortamlarıyla uyumlu bir platform arayanlar
• 👨💻 Geliştiriciler ve IT teknisyenleri Hyper-V, Terminal ve sanallaştırma desteği gibi ileri düzey araçlara ihtiyaç duyanlar
• 📈 Yöneticiler ve serbest meslek sahipleri yüksek performans, çoklu işlem ve veri güvenliği isteyenler
• 🏫 Okullar, kamu kuruluşları ve teknik ofisler güncel, mevcut güvenlik standartlarına uygun bir sistem gerektirenler
Windows 11 Pro, sadece bir işletim sistemi değil, gelecekteki iş için tasarlanmış bir ekosistemdir, yerel veya bulut ortamlarında güvenilirlik, koruma ve esneklik sunar. Dijital her türlü zorluğu zarif ve güçlü bir şekilde aşmak için sağlam ve profesyonel bir seçimdir.
Aynı kategorideki diğer 9 ürünler:

Windows 11 Eğitim

MICROSOFT WINDOWS 11 HOME

Windows 11 Pro N

MICROSOFT WINDOWS 11 İŞLETME

Windows 11 Eğitim N

Windows 11 Enterprise N

Windows 11 Pro İstasyonlar İçin