Windows 11 Pro N
Ödemenin alınmasından birkaç dakika sonra e-posta yoluyla dijital olarak teslim edilen gönderi, ESD dijital lisansları söz konusudur, tüm ürün anahtarları orijinaldir ve hiçbir son kullanma tarihi yoktur, etkinleştirme cihazına yeniden yüklenebilir. Bu ürünü satın aldığınızda, yazılımı indirmek için dijital yazılımı sunucularımızdan alacak ve yazılımın etkinleştirilmesi için ürün anahtarını içeren tüm talimatları içerir.
Önceki sahibi tarafından C.E. C-128/2011 kararına göre kullanılmış ve terkedilmiş lisans (bakınız)
1 cihaz için geçerli lisans
Windows ile uyumlu
Hemen Dijital Teslimat
Whatsapp üzerinden 24/7 destek
Son kullanma tarihi yok
Formatlama durumunda yeniden kullanılabilir
Sonsuz güncellemeler
Windows 11 Professional N, güvenli, stabil ve yüksek performanslı bir işletim sistemidir. Günlük işlerinizi profesyonel bir şekilde düzenlemek için birçok yeni özellik içerir. Özellikle en talepkar kullanıcılar ve işletmeler, yeni özelliklerden ve geniş olanaklarından çok sayıda avantaj elde edebilir.
Ayrıca, Windows 11 Pro N, yüksek düzeyde güvenlik sağlayarak sisteminizi ve verilerinizi istenmeyen erişimlere karşı korur. Siber saldırılar, virüsler ve solucanlar gibi günlük tehditlerin işletim sistemine sızmaları imkansızdır.
Windows 11 Professional N, Windows 10 Pro N'nin doğrudan halefi olup Microsoft firmasının bir ürünüdür. Eğer daha önceki işletim sistemi ile çalıştıysanız, profesyonelliğini zaten bilirsiniz. Bu sürümde, açık programları ve klasörleri düzenli bir şekilde görüntüleme ve düzenleme olanağı da dahil olmak üzere, verimliliği artırmaya yönelik birçok yenilik entegre edilmiştir.
Ayrıca, Windows 11 Professional N'da iletişim temel bir rol oynar. Microsoft Teams gibi entegre araçlar sayesinde, sürekli olarak iş arkadaşlarınız ve iş ortaklarınızla temas halinde kalabilir ve önemli konuları tartışabilir ve açıklığa kavuşturabilirsiniz.
Not: Bu işletim sistemi bir "N" sürümüdür, bu nedenle tüm yaygın özellikleri içerir ancak multimedya paketi hariçtir. Bu, Windows Media Player veya bir Ses Kaydedici gibi multimedya programları ve teknolojilerini kullanmanın mümkün olmadığı anlamına gelir.
Windows 11 Pro N Özellikleri
- Programları ve özellikleri, ihtiyaçlarınıza ve iş akışınıza göre birkaç tıklama ile ayarlayın.
- İş süreçlerinde daha fazla verimlilik için önemli araçlar ve fonksiyonlar genişletilmiş ve optimize edilmiştir.
- Genel bir bakış elde etmek için birden fazla masaüstü ile çalışın. Bir masaüstünden diğerine geçiş birkaç tıklama veya bir tuş kombinasyonu ile gerçekleşir.
- Windows 11 Professional N'ye dokunmatik ekran, kalem veya sesli komut ile de veri girişi yapma imkanı.
- Windows 11 Pro N'nin tasarımı iyileştirildi ve tamamen yeni ve taze görünüyor. Günlük işlerinizde birden fazla programı, klasörü ve iş klasörünü aynı anda açık bırakma ve genel durumu izleme olanağınız var.
- Home versiyonu gibi diğer işletim sistemlerinin aksine, Windows 11 Professional N, çok daha yüksek performanslı donanımı destekler. Aslında, en fazla 2 TB RAM ile çalıştırılabilir.
- Yönetimi ve dağıtımı iş sektörü için hızlı ve kolay hale getirin. Bu, tek tek ayarları ve bakımları gerçekleştirme ihtiyacını ortadan kaldırır, size zaman ve iş gücü tasarrufu sağlar.
Minimum Gereksinimler
İşlemci En az 1 GHz veya daha yüksek - 64 bit işlemci veya SoC (System on a Chip) üzerinde 2 veya daha fazla çekirdek.
Bellek (RAM) 4 GB
Sabit disk alanı En az 64 GB veya daha yüksek - daha fazla dosya sistemi, güncellemeler ve diğerleri için daha fazla hafıza önerilir.
Grafik kartı DirectX 12 veya daha sonrası ve WDDM 2.0 sürücü ile
Aynı kategorideki diğer 8 ürünler: