Microsoft Windows Server 2016 Standard (STICKERS)
Licencat tona dërgohen brenda 24/48 orësh nga marrja e pagesës, të gjitha çelësat e produkteve janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë afat skadimi, ato mund të rinstalohen në të njëjtin pajisje aktivizimi. Duke blerë këtë produkt, do të merrni gjithashtu softuerin digjital për t'u shkarkuar nga serverat e Microsoftit, me bashkëngjitur çelësin e produktit në formë Keycard për aktivizimin e softuerit, përfshi të gjitha udhëzimet për një instalim të duhur.
Licencë e vlefshme për 1 pajisje
E përshtatshme me Windows
Stiker zyrtar
Asistencë 24/7 edhe në Whatsapp
Asnjë afat skadimi
I ri-përdorshëm në rast formatimi
Përditësime të vazhdueshme
Informacioni i produktit "Windows Server 2016 Standard"
Windows Server 2016 Standard është sistemi i ri operativ i serverit gati për cloud i Microsoft. Lidhja në rrjet të PC-ve dhe menaxhimi i rrjeteve të tilla, si dhe furnizimi i të dhënave dhe hosting i web-it janë disa nga funksionalitetet që janë në dispozicion në serverin tuaj të ri. Windows Server 2016 Standard është i pajisur me shumë karakteristika të reja dhe, për këtë arsye, paraqet një model të ri të licencës, jo më i dimensionuar për procesorë, por për core. Edicioni i Windows Server 2016 Standard është i përshtatshëm për mjedise me dendësi të ulët ose mjedise jo të virtualizuara. Prandaj, ky edicion është i përshtatshëm për kompani që përdor vetëm serverë fizikë ose në të kundërt vetëm një çift makina virtuale.
Çfarë të re ka Windows Server 2016 Standard
- Shpejtësi dhe fleksibilitet më të madh përmes përdorimit të teknologjive të cloud-it
- "Zero-Trust" – Shërbimi i sigurisë për të mbrojtur sistemin ndaj kërcënimeve më të reja
- Failover-klasterizim për të rritur rezistencën ndaj gabimeve të ruajtjes ose të rrjetit të përkohshëm
- Role të reja të serverit dhe të drejtat për sigurinë e sistemit të serverit
- Egzekutim minimal në NanoServer, pa një ndërfaqe grafike të përdoruesit për të përmirësuar performancën dhe për të ulur kërkesat e nevojshme
- Windows-Container për zhvillimin e shpejtë të aplikacioneve dhe për të arritur fleksibilitetin maksimal
Infrastrukturë e fortë me Windows Server 2016 Standard
Sistemi operativ Windows Server 2016 Standard i bazuar në Windows 10 të Microsoft, siguron më shumë stabilitet, siguri dhe inovacion infrastruktural dhe ju mbështet në kalimin drejt mjedisit të cloud. Shtresat e ndryshme të integruara të mbrojtjes, garantojnë sigurinë e sistemit dhe të të gjitha të dhënave të përfshira në të. Gjithashtu, mund të krijohen lehtësisht rrjete komplekse dhe të zhvillohen qendra të të dhënave.
Edicioni Standard nuk ofron Makina Virtuale të Mbrojtura, funksione të Rrjetit të Përcaktuar nga Software (SDN), Depo të Drejtpërdrejta dhe Replikë të Depove. Këto funksione janë të pranishme në edicionin Windows Server Datacenter 2016.
Modeli i ri i licencës Windows Server 2016
Në versionet e mëparshme, licenca ishte e referuar për dy procesorë fizikë. Në modelin e ri të licencës referohet numri i core. Për shembull, një server me të paktën 8 core për procesor dhe një total prej të paktën dy procesorë, paraqet një total prej 16 core.
Pra licenca do të jetë e referuar për 16 core për server. Serverat më të mirë të pajisur duhet të përditësohen me licenca shtesë, të disponueshme në rritje prej 2, 16 dhe 24 core. Gjithashtu, do të duhet të shtohen licencat e duhura CAL për përdorues ose pajisje.
WINDOWS SERVER 2016 STANDARD - KËRKESAT E SISTEMIT
Platforma
Windows
Sistemet operative të mbështetura
Windows Server 2016 Standard
10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: