MICROSOFT OFFICE 2019 HOME & BUSINESS (MAC)
Dërgesa dorëzohet digjitalisht përmes email në disa minuta nga marrja e pagesës, është fjala për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produktit janë origjinalë dhe nuk kanë afat skadimi, ato mund të rinstalohen në të njëjtin pajisje aktivimi. Duke blerë këtë produkt, do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverat tanë me çelësin e produktit të bashkangjitur për aktivizimin e softuerit, duke përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të duhur.
Licenca e përdorur dhe e braktisur nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)
Licenca e vlefshme për 1 pajisje
E përputhshme me Mac
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Suport 24/7 edhe në Whatsapp
Pa skadim
Ri-përdorim në rast formatimi
Përditësime të përhershme
Informacione për produktin "Microsoft Office 2019 Home dhe Business Mac"
Office 2019 Home dhe Business Mac është një koleksion i plotë i programeve për individë, familje, biznese të vogla dhe të mesme. Përdoruesi mund ta përdorë atë gjithashtu për të menaxhuar email-et, modifikuar dokumente teksti dhe krijuar prezantime. Janë përfshirë versionet më të fundit të Outlook, Word, PowerPoint, Excel dhe OneNote.
Shumëllojshmëri e madhe e funksioneve në Word dhe PowerPoint
Nëse vendosni të blini Office 2019 Home dhe Business Mac, mund të përfitoni nga shumë mundësi të Word, software i njohur për përpunimin e teksteve. Në këtë, dalin në pah ashtuquajturit gjestet natyrale që mund të kryhen duke prekur me një gisht ose me një laps mbi një pajisje. Në redaktorin me dorë të lirë, për shembull, fjalët mund të rrethohen për të zgjedhur ose për të fshirë. Asistenti i zyrës së integruar "Remix 3D" krijon modele 3D të objekteve ose krijesave për t'u përdorur në Word, Excel dhe PowerPoint. Kjo u jep dokumenteve dhe prezantimeve të kompanisë një dinamikë më të madhe vizuale. Kalimi nga modelimi në dokument bëhet në mënyrë të vazhdueshme. PowerPoint mund të përdorë gjithashtu modele 3D të animuara për të bërë më interesante kalimet midis slajdeve. Nëse zgjidhni të blini Office 2019 Home dhe Business Mac, këto aplikacione dhe funksione do të jenë në dispozicion pa lidhje me internetin.
Shkruani, llogaritni dhe komunikoni në mënyrë të thjeshtë
Excel është programi klasik me fletë llogaritje. Versioni 2019 ofron shumë mjete të dobishme dhe që kursen kohë. Kështu, programi mëson gjatë punës së përdoruesit dhe njeh modelin e punës, në mënyrë që të mund të ofrojë sugjerime më të përshtatshme në të ardhmen. Për një fillim të shpejtë dhe një dizajn të suksesshëm, mund të zgjidhni një model nga mbi dyzet kategori. Ashtu si në versionet e mëparshme, të dhënat e futura mund të përdoren për të krijuar llogaritje të komplikuara bazuar në formula. Me formatimin, linjat e shkëlqimtë dhe tabelat, përmbajtja prezantohet në mënyrë shumë të saktë dhe të qartë. Llojet e reja të diagramave lejojnë të prezantojnë parashikimet dhe trendet në mënyrë edhe më të rehatshme.
Bllokshënuesi digjital OneNote është i përshtatshëm për përdorim profesional dhe privat, duke lehtësuar organizimin e përdoruesit. Idetë mund të mbledhen në nën-kategori të ndryshme dhe të gjenden lehtësisht me funksionin e kërkimit. Të dhënat e futura mund të modifikohen duke përdorur tastierën, markerin ose lapsin. Blerësit e Office 2019 Home dhe Business Mac do të kenë gjithashtu qasje në versionin 2019 të Outlook, në mënyrë që të mund të punojnë në mënyrë efikase edhe gjatë udhëtimeve. Së fundmi, kalendarët, kontaktet dhe skedarët e Office janë të integruar mënyrë praktike në Aplikacion.
Blej për të shkarkuar Office 2019 Home dhe Business Mac
Të interesuarit për paketën e Office për familjen ose biznesin. Këtu do të jetë e mundur të shkarkoni programet e provuara të Office me shkarkim të sigurt. Kështu, është e mundur të hysh në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë në programet më të njohura të shkrimit dhe prezantimeve në nivel ndërkombëtar. Çdo kompjuter në të cilin ekzekutohen programet e Office kërkon licensën e vet. Në rast se keni pyetje ose dyshime rreth zgjedhjes ose instalimit të Office 2019 Home dhe Business Mac
Procesor: Procesor Intel
Memorje: 4 GB
Hapësirë në diskun e ngurtë: 10 GB të disponueshme, format HFS+ (ose macOS Extended ose APFS)
Ekran: rezolucion të paktën 1280 x 800
Sistemi operativ: macOS Monterey (12), macOS Big Sur (11), macOS Catalina (10.15), dhe macOS Mojave (10.14)
Shfletues: versioni i tanishëm i Internet Explorer, Safari, Chrome ose Firefox
Për Outlook: mikrofon për njohjen e zërit
Pajisje audio për funksionin e leximit me zë të lartë
10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: