Whatsapp
Shporta (bosh) 0
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD (WINDOWS)
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.
Për produktet në formatin digjital, dorëzimi bëhet në 5 minuta nga marrja e pagesës, përmes emailit.

MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD (WINDOWS)

VD30R2
26,83 € Tax included

Dërgesa është dorëzuar digjitalisht përmes postës elektronike brenda pak minutash nga marrja e pagesës, bëhet fjalë për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produktit janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë afat skadence, mund të instalohen përsëri në të njëjtin pajisje aktivizimi. Duke blerë këtë produkt, do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverët tanë me bashkëngjitur çelësin e produktit për aktivizimin e softuerit, përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim korrekt. 

License e përdorur dhe e braktisur nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)

Green tick  License e vlefshme për 1 pajisje

Green tick E përputhshme me Windows

Green tick  Dorëzim Digjital i menjëhershëm

Green tick  Mbështetje 24/7 edhe në Whatsapp

Green tick  Asnjë afat skadence

Green tick  Ri-përdorueshme në rast të formatimit

Green tick  Përditësimet vazhdojnë përgjithmonë

Zbritje sipas vëllimit Unit discount Ju kurseni
3 5% Deri në 4,02 €
10 10% Deri në 26,83 €
25 15% Deri në 100,60 €
50 20% Deri në 268,28 €
I disponueshëm
Të tjera 56 njerëz po shikojnë këtë produkt

Office 2013 Standard: i fuqishëm dhe i shumëllojshëm

Me pasardhësin e Office 2010, Microsoft vendos standarde të reja dhe rrit nivelin. Suite standard është veçanërisht e përshtatshme për përdoruesit pak më pak kërkesë. Përfshihen programe për krijimin dhe formatimin e teksteve, fletët e llogarive dhe prezantimet. Përfshihen gjithashtu programi i njohur i postës Outlook, OneNote dhe Publisher. Prandaj, softueri është veçanërisht i përshtatshëm për përdorim privat.

Ndërfaqë më moderne dhe funksione të shtuara

Nëse shikoni sipërfaqen, dizajni modern është menjëherë i dukshëm. Pamja është adaptuar nga Windows 8 dhe është kështu e shpejtë dhe e lehtë për t'u përdorur. Edhe funksionet janë përmirësuar ndjeshëm. Kjo bën krijimin dhe formatimin e të dhënave dixhitale edhe më të thjeshtë dhe të shpejtë.

Bëni zyrën tuaj në shtëpi edhe më profesionale dhe gëzoni një sërë mjetesh dhe funksione të dobishme. Për më tepër, funksionimi është shumë i thjeshtë dhe jo vetëm për përdoruesit e përvojë. Është i përshtatshëm edhe për fillestarët.

Përmbledhje e programeve të përfshira në Office 2013 Standard

• Word 2013: nëse bëhet fjalë për një CV, një kërkesë ose një letër normale, me Word, tekstet mund të shkruhen në një kohë shumë të shkurtër dhe të bëhen profesionale. Integroni imazhe dhe grafika për të krijuar kartolina përshëndetëse, për shembull.
  • Excel 2013: fletët e llogarive mbledhin, përpunojnë dhe përgatisin të dhënat për analizë. Krijimi i një pasqyre të buxhetit nuk është i thjeshtë. Excel ka shumë më shumë funksione dhe pika të dallueshme.
  • PowerPoint 2013: prezantimet mund të krijohen dhe të projektohen me disa klikime të miut. Slajdet mund të ndryshohen sipas kërkesës me tranzicione të ndryshme dhe të projektuara vizualisht në mënyrë profesionale.
  • OneNote 2013: kapni ide, mendime dhe shënime të rëndësishme në një bllok shënimesh dixhital. Qoftë në privat, në shkollë/universitet ose në punë. OneNote ofron një pasqyrë të qartë të informacionit.
  • Outlook 2013: përdoruesit nuk janë kurrë kaq të organizuar! Outlook lejon menaxhimin e e-maileve, kontakteve dhe takimeve. Detyrat gjithashtu janë të definuara dhe, nëse dëshirohet, të furnizuar me një kujtesë.
  • Publisher 2013: ky mjet i lartë i cilësisë lejon shfaqjen e imazheve dhe teksteve me efekte të jashtëzakonshme dhe modern. Punuarja me grafikë kurrë nuk ka qenë kaq e thjeshtë dhe profesionale në të njëjtën kohë.

MICROSOFT OFFICE STANDARD 2013 - KËRKESAT E SISTEMIT

Platforma

Windows

Sistemet operative të mbështetura vetëm në 64 bit:

Windows 7 

Windows 8 

Windows 8.1 

Windows Server 2008 R2 

Windows Server 2012 

Windows 10

Windows 11

Procesori