MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS (WINDOWS)
Dërgesa e dorëzuar digjitalisht përmes postës elektronike brenda disa minutash nga marrja e pagesës, bëhet fjalë për licenca digjitale ESD, të gjitha çelësat e produkteve janë origjinalë dhe nuk kanë asnjë afat skadimi, mund të rivendosin në të njëjtin pajisje aktivimi. Duke blerë këtë produkt do të merrni softuerin digjital për të shkarkuar nga serverat tanë me bashkëngjitjen e çelësit të produktit për aktivizimin e softuerit, përfshirë të gjitha udhëzimet për një instalim të duhur.
Licenca e përdorur dhe e lënë pas dore nga pronari i mëparshëm sipas vendimit C.E. C-128/2011 (shiko)
Licenca e vlefshme për 1 pajisje
E përputhshme me Windows
Dorëzim Digjital i menjëhershëm
Suport 24/7 edhe në Whatsapp
Asnjë afat skadimi
Mund të përdoret sërish në rast të formatimit
Përditësimet vazhdojnë përgjithmonë
Informacioni i produktit "Microsoft Office 2007 Professional Plus
Microsoft Office 2007 Professional Plus është një suitë për ata më të kërkuarit. Veçanërisht në biznese, ajo garanton prodhueshmëri maksimale dhe kushte të qëndrueshme pune. Programet në Office Professional 2007: Word 2007, Excel 2007, PowerPoint 2007, Publisher 2007, Access 2007 dhe Outlook 2007, të gjitha me Business Contact Manager. Kjo ju ndihmon në punën tuaj të përditshme dhe ju ofron pothuajse të gjitha aplikacionet e dobishme në zyrë, në një zgjidhje të vetme. Shfrytëzoni aplikacionet Office, për të krijuar tekste, fletë kalkulimi, menaxhuar postën elektronike, për të realizuar prezantime dhe menaxhuar bazat e të dhënave, si dhe për të projektuar publikimet tuaja. Me Office Professional Plus 2007, jeni të sigurt se do të merrni gjithmonë rezultate profesionale.
Funskionet e Microsoft Office Professional Plus 2007
Live Preview: modelet, temat dhe karakteristikat do të shfaqen në kohë reale në dritaren e dokumentit të njëjtit.
Menyja Nastro: Ndërfaqe e re përdoruesi për një navigim të shpejtë dhe intuitiv.
Modulet e personalizuara, dizajnet dhe format rrisin produktivitetin dhe lehtësojnë hyrjen në projekte të reja.
Më shumë mbrojtje ndaj humbjes së të dhënave përmes mbështetjes XML, madhësi të reduktuara të dokumenteve për një magazinim më të mirë dhe kohë ngarkimi më të shpejta.
Outlook lejon abonimin e feed-ve RSS dhe lejon një navigim të përsosur e-mail.
Access përmban zgjidhje të gatshme për çdo lloj baze të dhënash që mund të modifikohen lehtë.
Përdorshmëri më e mirë përmes menyutë së re Nastro
Në Microsoft Office 2007 Professional Plus është aktivizuar një menü e re Nastro me strukturë të ngjashme me menynë klasike të versioneve të mëparshme të Office. Me këtë menü, funksionet janë të arritshme 6 herë më shpejt se më parë. Komandat individuale janë përmbledhur në shiritin multifunksion në grupe, i madh për një orientim të thjeshtë dhe të shpejtë. Shtë, ka lista dhe dritare dialogu me funksione të reja. Varësisht nga zërat dhe situatat, tregohen sugjerime, në mënyrë që të ju ndihmojnë në momentin e duhur në punën tuaj. Modulet e personalizuara, format dhe dizajnet, ndihmojnë për të filluar projekte të reja dhe për të arritur rezultate të shkëlqyera përfundimtare, edhe pa përvojën e mëparshme. Format mund të kontrollohen dhe të rregullohen në çdo kohë në parashikim në kohë reale.
Shumë funksione të reja në aplikacionet e ndryshme të Office
Programet e ndryshme të Office janë pajisur secili me funksione të reja që plotësojnë dhe përmirësojnë kompleksin e programeve ekzistuese. Në Word, është e mundur të zgjidhni modele të paracaktuara ose të përcaktuara nga ju vetë, duke i shtuar ato në dokumentet që përdoren shpesh. Zgjidhni nga një galeri e ndryshme të faqeve, kopertinave, kufijve të faqeve, ose citimeve të tekstit dhe krijoni dokumente me pamje profesionale. Microsoft Excel lehtëson menaxhimin e sasive të mëdha të të dhënave përmes plotësimit të ri automatik të formulave. Kjo funksion i lejon të krijoni formula të shpejta dhe të saktë, duke marrë parasysh të gjitha varësitë dhe referencat.
Në Microsoft Outlook, tani keni mundësinë të abonoheni në feed-et RSS dhe të grumbulloni të gjitha mail-et dhe informacionet tuaja në një vend të vetëm. Është e mundur të shfletoni mesazhet tuaja të postës elektronike, duke përdorur kërkimin e integruar të menjëhershëm për fjalë kyçe dhe të gjeni përmbajtje të rëndësishme më shpejt. Gjithashtu, falë filtrit anti-spam, postës së padëshiruar dhe funksioneve të reja të mbrojtjes, do të jetë e mundur të ruani sistemin tuaj në mënyrë të besueshme nga përpjekjet e phishing. Microsoft PowerPoint lejon të krijoni grafika në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe të shpejtë, pa pasur nevojë për të kaluar nëpërmjet Excel. Krijoni grafika efikase dhe dinamikë të flukseve të punës, marrëdhënieve dhe hierarkisë me pak klikime dhe përdorini menjëherë për prezantime tërheqëse. Në Microsoft Access, mund të përdorni zgjidhje të paracaktuara të databazës dhe të menaxhoni të dhëna të strukturuara edhe pa përvojë. Me Microsoft Publisher mund të krijoni publikime të personalizuara me pak klikime, duke arritur gjithmonë rezultate profesionale dhe bindëse.
Office 2007 Professional - Zgjidhja e plotë për bizneset
Programet në Microsoft Office 2007 Professional Plus kryejnë çdo detyrë në kontekst biznesi në mënyrë efikase. Falë një navigimi të thjeshtë, një funksionimi intuitiv dhe shumë modele të reja. Shfrytëzoni opsionet e gjerë të Office 2007 Professional. Duke pasur parasysh kërkesat e sistemit të kërkuara, relativisht të ulëta, suita Office Pro Plus 2007 është e përshtatshme veçanërisht për kompjuterë më të vjetër dhe më pak të fuqishëm me sisteme operativë Windows.
MICROSOFT OFFICE PROFESSIONAL PLUS 2007 - KËRKOHEN KUSHTET E SISTEMIT
Platforma
Windows
Sistemet operative që mbështeten
Microsoft Windows XP Service Pack 2 ose më të lartë
Microsoft Windows Server 2003 ose më të lartë
Procesori
Procesori 500 MHz ose më i lartë
RAM
256 MB RAM
512 MB RAM të këshilluara për disa funksione të avancuara
Hard Disk