MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB
Ödemenin alınmasının ardından birkaç dakika içinde e-posta yoluyla dijital olarak teslim edilen sevkiyat, ESD dijital lisanslardır, tüm ürün anahtarları orijinaldir ve hiçbir son kullanma tarihi yoktur, aktivasyon cihazında yeniden kurulabilirler. Bu ürünü satın alarak, yazılımı etkinleştirmek için ürün anahtarını içeren yazılımımızı sunucularımızdan indireceksiniz, doğru bir kurulum için tüm talimatlar dahildir.
C.E. C-128/2011 kararına uygun olarak önceki sahibi tarafından kullanılan ve terk edilmiş lisans (bakınız)
1 cihaz için geçerli lisans
Windows ile uyumlu
Hemen Dijital Teslimat
24/7 Whatsapp üzerinden destek
Hiçbir son kullanma tarihi yok
Formatlama durumunda yeniden kullanılabilir
Sürekli güncellemeler
"Windows 10 Enterprise LTSB 2016" Ürün Bilgisi
Windows 10 Enterprise LTSB, iş müşterilerinin işlev güncellemelerinden feragat etmelerine izin veren özel bir Windows 10 sürümüdür. ATM'ler, POS sistemleri veya tıbbi ekipmanları kontrol eden bilgisayarlar gibi belirli bilgi sistemleri için tasarlanmıştır. Bu bilgisayarlar genellikle sadece belirli ve önemli bir görevi yerine getirir. Bu yüzden işlev güncellemelerine ihtiyaç duymazlar, bu güncellemeler ofis bilgisayarları için önemlidir.
İşletmeler için stabil ve güvenli işletim sistemi
Windows 10 Enterprise LTSB gerektiren bilgisayarlar mümkün olduğunca stabil olmalı ve dış tehditlere karşı korunmalıdır. Bu cihazlar için kullanıcı arayüzündeki değişiklikler önemsizdir. Bu nedenle, LTSC veya LTSB lisans modeli, bilgisayarların normalde alacakları işlev güncellemelerini almasını engeller. Sadece güvenlik için gerekli olan düzenli servis güncellemeleri yapılır. Bu, App, Store, Cortana ve Edge olmayan bir Windows 10 sürümüdür. Windows 10 Enterprise LTSB'nin ofiste günlük kullanım için anlamı yoktur.
Uzun süreli koruma versiyonu
LTSB, "Long Time Servicing Branch" (uzun süreli servis dalı) anlamına gelir çünkü bu, 10 yıla kadar sürebilen Windows işletim sistemlerinin bir "dalıdır". 5 yıl standart süredir ve diğer 5 yıl uzatma olarak satın alınabilir. Bu servis dalının adı 2018/2019'da "Long Term Servicing Channel" (uzun süreli servis kanalı, LTSC) olarak değiştirilmiştir. Ofisin normal "Semi-Annual servicing channel" (yarı yıllık hizmet kanalı) aksine, LTSC hiç işlev güncellemesi yapmaz. Bunun yerine, her iki veya üç yılda bir yeni bir LTSC işletim sistemi versiyonu çıkar. Kullanıcılar bu güncellemeyi yapmayı veya orijinal olarak satın alınan sürümü en fazla 10 yıl boyunca korumayı seçebilirler. Ayrıca, Windows 10 Enterprise LTSB ile şirketin bilgi işlem görevlisinin iş yükü minimuma indirilir.
Gereksiz uygulamalar olmadan hafif işletim sistemi
Her yeni Windows 10 Enterprise LTSB versiyonu, her zaman yeni nesil işlemcileri destekler. Bu, işletim sistemi üreticisinin uyguladığı "Standard Silicon Support Policy" ile garanti edilir. Bu anlamda, bu işletim sisteminin her zaman yeni tasarım işlemcilere uyum sağlayan bir işletim sistemi versiyonu vardır. Temelde, LTSB versiyonu, Windows 10 Enterprise'ın Semi-Annual servicing channel versiyonunun aynı işlevlerine sahiptir. Ancak kişisel kullanım için tasarlanmış PC'lerde bulunan Outlook Mail, Calendar, OneNote, Weather veya News gibi uygulamalar çıkarılır. Windows 10 LTSC bu nedenle, örneğin, makine yönetimi, telefon sistemleri, ATM'lerde veya multimedya kiosklarında entegre sistemler için tasarlanmış bilgisayarların performansını artırır.
Güncellenmiş lisans modeli
Bazen Windows 10 Enterprise LTSB 2019, "Windows 10 1809" olarak da adlandırılır. Bu, bilgi teknolojisi konusunda karar verici profesyoneller için Windows 10'un çeşitli sürümleri arasında daha fazla netlik sağlar. Ayrıca, Windows üreticisinin 2018'de "Current Branch" ve "Current Branch for Business" abonelik modellerini bir "Semi-Annual channel" (Yarı yıllık kanal) altında birleştirdiği önemlidir. Aynı zamanda, LTSB adı LTSC olarak değiştirilmiştir, ancak uzun süreli servis ilkesi aynı kalmıştır. Nadir güncellemeler, bir bilgi işlem sistemini istikrarsızlaştırabilecek az sayıda değişiklik anlamına gelir. Böylece bilgi işlem çalışanlarının daha az işi olur ve diğer görevlere odaklanabilirler. Uygulamaların düşük genişlemesi nedeniyle, genel sisteme çökme neden olabilecek bireysel yazılım sorunları da azalır. Bu, Windows 10 Enterprise LTSC'yi, bir bilgi işlem çalışma sisteminin önemli bir parçası olan bilgi işlem sistemleri için güçlü bir işletim sistemi yapar.
1GHz CPU, x86 veya x64 işlemciler ve SoCs
1 GB Bellek (32 bit), 2 GB Bellek (64 bit)
SVGA Grafik Kartı (32 bit per piksel)
Ses Kartı bilgisi yok
16 GB Sabit Disk (32 bit), 20 GB Sabit Disk (64 bit)
Ekran minimum 800x600 piksel çözünürlük, minimum önerilen çözünürlük 1366x768 piksel
Güvenilir Platform Modülü (TPM) - gerekli
UEFI Secure Boot - gerekli
Aynı kategorideki diğer 10 ürünler: