Whatsapp

İNDİRİM -20% - kodu kullanın SUNWEEK minimum sipariş olmadan geçerli

00000000days
02020202hours
29292929min
31313131sec
Sepet (boş) 0
Windows 10 Pro Eğitim
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.

Windows 10 Pro Eğitim

10WPE0
₺1.049,35 Vergi dahil

Green tick   Anında dijital teslimat

Green tick   Orijinal lisans

Green tick   30 gün içinde memnun kalmazsanız para iadesi

Green tick   Kolay aktivasyon

Green tick   Kurulum için rehber dahildir

Green tick   WhatsApp üzerinden 24/7 destek

Green tick   Biçimlendirme durumunda yeniden kullanılabilir

Green tick   Çok dilli

Green tick   Öngörülen yerlerde güncellemeler dahildir

Mevcut
Diğerleri 189 İnsanlar bu ürünü inceliyor

Windows 10 Pro Eğitim, ticari Windows 10 Pro sürümüne dayanır ve okullarda gerekli olan önemli yönetim araçlarını sunar. Windows 10 Pro Eğitim, aslında eğitim sektörüne özel önceden belirlenmiş ayarları olan bir Windows Pro varyantıdır, bu da Cortana'nın* kaldırılmasını içerir. Bu önceden belirlenmiş ayarlar, öneriler ve ipuçlarını, Microsoft Store önerilerini devre dışı bırakmanıza izin verir.

Windows 10 pro'nun yerleşik özelliklerine rağmen, Windows 10 pro Eğitim size öğretim kurumları ve öğrenciler için yeni ve ilginç özellikler sunar. Aslında, bazı özellikler otomatik olarak devre dışı bırakılmıştır, ancak kullanıcı tarafından yeniden etkinleştirilebilir. Windows 10 pro Eğitim, okulların, üniversitelerin ve eğitim merkezlerinin öğrencilerine yöneliktir. Bu işletim sistemi, bir eğitim ortamı için gerekli olan tüm özellikleri size sunar ve günlük aktivitelerinizi kolaylaştırır. Ayrıca, Windows 10 pro Eğitim kullanıcılarının parametreleri değiştirmeye ihtiyacı yoktur çünkü bu parametreler onların ihtiyaçlarını karşılamak üzere önceden belirlenmiştir. Bu Windows 10 sürümü, Windows 10 pro Eğitim, en güvenilir, istikrarlı ve güvenli sürümdür.

Minimum Gereksinimler

RAM: 1 gigabayt (GB) 32 bit sistemler için veya 2 GB 64 bit sistemler için

Sabit Disk Alanı: 16 GB 32 bit sistemler için, 32 GB 64 bit sistemler için

Ekran Kartı: DirectX 9 veya sonrası WDDM 1.0 sürücüsü ile birlikte

Ekran: 800x600