Whatsapp
Sepet (boş) 0
-50% MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019 (STİCKER)
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.
Dijital formatındaki ürünler için teslimat, ödemenin alınmasından 5 dakika sonra, e-posta aracılığıyla gerçekleşir.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019 (STICKER)

FJE305
50% tasarruf et €48,79 Tax included
€97,59

Lisanslarımız, ödemenin alınmasının ardından 24/48 saat içinde gönderilir, tüm ürün anahtarları orijinaldir ve hiçbir son kullanma tarihi yoktur, aktivasyon cihazında yeniden kurulabilirler. Bu ürünü satın alarak, Microsoft sunucularından indirilecek dijital yazılımı da alacaksınız. Yazılımın aktivasyonu için Keycard'da bulunan ürün anahtarı dahildir ve doğru bir kurulum için tüm talimatlar dahildir.

Green tick  1 cihaz için geçerli lisans

Green tick Windows ile uyumlu

Green tick  Resmi yapışkan etiket

Green tick  Whatsapp üzerinden 24/7 destek

Green tick  Son kullanma tarihi yok

Green tick  Formatlama durumunda yeniden kullanılabilir

Green tick  Sürekli güncellemeler

Hacim indirimleri Unit discount Kazancınız
3 5% En fazla €7,32
10 10% En fazla €48,79
25 15% En fazla €182,98
50 20% En fazla €487,94
Mevcut olmayan ürün
Diğerleri 45 İnsanlar bu ürünü inceliyor

"Windows 10 Enterprise LTSC 2019" Ürün Bilgileri

WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019 - GENİŞ ÖZELLİK YELPAZESİNE SAHİP İŞLETİM SİSTEMİ

Windows 10 Enterprise LTSC 2019, büyük şirketlerin yüksek gereksinimlerini de karşılayan güvenli bir işletim sistemidir. Bu, güçlü özellikler sunan çeşitli cihazlar için tam bir pakettir. İleri güvenlik özellikleri, şirketleri bulut tabanlı zeka desteğiyle proaktif bir şekilde korur. Windows 10 Pro'nun aksine, Enterprise sürümü Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) adlı tam güvenlik aracını içerir. İşletim sistemi, diğer şeylerin yanı sıra, bir şirketin IT personelini masaüstü analiz özellikleriyle destekler. Microsoft Edge, Cortana, Microsoft Whiteboard veya Windows 10 için OneNote gibi önemli uygulamalar kullanıma hazırdır. Windows 10 Enterprise LTSC 2019 satın almak, ayrıca bir şirketin IT departmanının bulut tabanlı yönetimine geçişi kolaylaştırır. Bazı iş akışları zaten Intune'a geçebilirken, diğerleri için Configuration Manager hala çalışıyor. Microsoft Enterprise Store'a erişim, her şirketin doğru uygulamaları kolayca bulmasını sağlar.

Güvenlik alanında iyileştirmeler

Windows 10 Enterprise LTSC 2019, güvenlik tehditlerini analiz eden interaktif raporlama özelliklerinin bir koleksiyonunu içerir. Her şirket, tehlikeler hakkında ne zaman ve nasıl bilgilendirilmek istediğini bireysel olarak belirleyebilir. Bu, Azure, Office, Microsoft Cloud ve diğer uygulamalarla ilişkilendirilmiş entegre güvenlik önlemleridir. Microsoft Secure Score, antivirüs yazılımı verilerini, işletim sistemi güncellemelerini, güvenlik duvarını ve diğer güvenlik yönlerini net bir şekilde gruplar. İşletim sistemi, şirket yöneticilerinin belirli URL'leri ve IP adreslerini etkinleştirmesine veya engellemesine olanak sağlar. Ayrıca, Windows 10 Enterprise LTSC 2019'ın satın alınması, bir şirketin Ransomware'den daha fazla korunmasını ve son nesil Windows Defender ATP'nin kullanılmasını içerir. Şifresiz giriş de desteklenmektedir: çalışanlar, Windows 10 cihazlarında çok faktörlü gelişmiş kimlik doğrulamayı kullanabilirler.

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 uygulamaları ile daha verimli çalışın

Windows 10 Enterprise LTSC 2019, Azure Active Directory (AAD)'yi kullanmanıza olanak sağlar. Windows Autopilot ile cihazlar, kullanıcının doğrudan giriş yapmasına gerek kalmadan bağlanabilir. Desktop App Assure özelliği, işletim sistemi ile ilgili herhangi bir sorunu çözmeye yardımcı olur. Ayrıca, aylık güvenlik güncellemelerinde, özellikle daha küçük ve daha hızlı çözülebilen paketlere bölünme konusunda iyileştirmeler vardır. Microsoft Edge kullanıcıları, geliştirilmiş bir kiosk modu ve basitleştirilmiş dijital imza deneyimi yaşayacaklar. Ayrıca, dil özel dosyaları artık daha hızlı yüklenen ve işletim sistemini önceki modellerden daha az kullanan Local Experience Pack adı verilen paketlerin bir parçasıdır. Cross-Platform MSIX Packaging yükleme aracı, şirket yöneticilerinin uygulamaları daha kolay güncellemesini sağlar. Arama sırasında, kullanıcılar şimdi yapay zekaya erişebilirler, bu da Office ve diğer uygulamalardaki verileri bulur.

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Satın Alın LTSC, Long-Term Servicing Channel anlamına gelir. Kullanıcı, Mart ve Eylül aylarında planlanan düzenli özellik güncellemeleri alır. Her ay ek güvenlik güncellemeleri eklenir. Bu, yazılımın yayınlanma tarihinden itibaren 60 ay boyunca geçerlidir, bu da Windows işletim sistemleri için güncellenmiş hizmet modeli olan Semi-Annual Channel (SAC) sayesindedir.

İşlemci:

en az 1 GHz

RAM:

32 bit için 1 GB veya 64 bit için 2 GB

Sabit disk alanı:

32 bit için 16 GB veya 64 bit için 20 GB

Grafik kartı:

DirectX 9 veya daha yüksek sürümü WDDM 1.0 sürücüsü ile

Ekran:

en az 800 x 600 piksel